Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kao Belle, Ariela ili Else

Bila je učiteljica, a danas je po zanimanju 'princeza': 'Zarađujem puno više i puno sam sretnija!'

beyondaprincessparty.co.uk
21.04.2023.
u 14:30

Kad se pandemija korona virusa zahuktala Cutforh je prepoznala idealnu priliku da online riješi svu potrebnu administraciju i papirologijui pokrene vlastitu event tvrtku za dječje i korporativne zabave.

Olivia Cutforth odlučila je 2021. napustiti siguran posao učiteljice i pokrenuti vlastiti posao Disney princeze za dječje zabave i korporativna događanja. “Očajnički sam željela osnovati vlastitu tvrtku jer sam bila puna ideja”, rekla je za Kennedy News. “Imala sam ambiciju i viziju da radim za sebe, no nikad nisam ni pomislila da će se stvari tako dobro razvijati. Mislila sam da će mi to biti nešto sporedno što odradim vikendom za dodatnu zaradu sa strane."

Kad se pandemija korona virusa zahuktala Cutforh je, priča, prepoznala idealnu priliku da online riješi svu potrebnu administraciju i papirologiju pa je krenula u akciju i pokrenula svoju event tvrtku Beyond a Princess, a nije trebalo dugo da online pronađe obožavatelje i potencijalne klijente.

“Prva dva velika posla sam odradila kao Pepeljuga i Belle, a za njih sam od dizajnera u Vijetnamu kupila i savršene haljine, za skoro 700 eura svaku", ispričala je, objasnivši i kako održavanje izgleda Disneyevih princeza nije uopće jeftino, no već je u nekoliko mjeseci vratila sav uloženi novac

A mlada je poduzetnica ubrzo počela dobivati i toliko upita za svoje nastupa na zabavama da je već za par mjeseci mogla nekoga i zaposliti. Danas tako za nju tako radi čak deset djevojaka koje su sve učene pjevačice, plesačice i glumice jer, kako kaže Cutforh, "U poslu nema mjesta amaterizmu".

“Pobrinula sam se da cijeli moj tim čine obučene animatorice; pjevačice, plesačice i glumice; kako bi djeci i odraslima pružili autentično iskustvo”, rekla je i dodala da sve one kao Pepeljuga, Belle, Else i Ariel mjesečno zarade nekoliko njenih učiteljskih plaća. “Nakon samo šest mjeseci u tvrtki dečko i ja kupili kuću što je veliko postignuće”, rekla je, sretna što je napokon otkrila svoju strast od koje može i dobro živjeti. 

"Magično je svaki vikend biti princeza, a i dirljivo je jer znaš da si nekom uljepšao dan i da će klijenti još godinama pričati o našim zabavama", zaključila je.

Posao iz snova: Traže ljude koji bi svako popodne spavali, a mogu se prijaviti i Hrvati!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije