Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno

Bila je na spoju kod njega doma, zaspala je, a onda ju je probudio jedan zvuk: ‘Radije bih da nisam išla!’

Paula Nuchi/TikTok
10.01.2022.
u 11:27

Nije baš prošlo najbolje...

Paula Nuchi, 24-godišnja djevojka iz Teksasa, postala je viralna preko noći zbog jedne objave na TikToku koja je brzo prešla milijun pregleda i nasmijala mnoge.

Nuchi u toj objavi priča kako je izgledao jedan od najneugodnijih trenutaka u njenom životu. Naime, upoznala je jednog mladića na Hinge aplikaciji, a jedan od prvih spojeva bio je kod njega doma. 

Gledali su film, a kako je bila jako umorna i iscrpljena tog dana, brzo je zaspala. Mnogi su mislili da joj je zbog toga bilo neugodno, pa su rekli kako ne vide problem, ali Paula je onda otkrila da tu nije kraj priče.

Sljedeće čega se sjeća bio je zvuk jakog vjetra koji je ispustila - i koji ju je probudio. "Ako mi se ne javi nakon ovoga, znamo zašto", rekla je.

Korisnici su u komentarima pisali kako ih je njezina priča nasmijala do suza i da ih zanima što se dalje događalo, pa je Paula snimila još jedan videozapis u kojem je otkrila da se ona njemu javila prva, ali dobila je kratki odgovor i odlučila je završiti priču s njim, prenosi The Sun.

@paula_nuchi If he doesn’t text me at all today we know why 🥲 #firstdate #lastdate ♬ original sound - Onika is bae
@paula_nuchi Reply to @malib__ yes he did respond bur only bc i texted first but its so much deeper #greenscreenvideo ♬ original sound - PaulaThisPaulaThat

Djevojka ostala šokirana prijedlogom aplikacije za spojeve: "Zaista neugodan spoj!"

Ne smeta im velika razlika u godinama, a zbog nje je ostavio ženu nakon 25 godina

1/18
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije