Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mnogi su ju podržali

Bijesna majka: ‘Mojoj kćeri su rupe na trapericama zalijepili trakom jer je navodno takvo pravilo’

Tik Tok
08.02.2023.
u 12:30

Majka je došavši u školu upitala člana osoblja misle li da je prihvatljivo staviti ljepljivu traku na kožu njezine kćeri

Jedna mama je uzburkala internet nakon što je izjavila da su njezinoj kćeri zalijepili noge u školi jer je nosila poderane traperice. Kći tinejdžerica majke Shanah Drummond, imala je poderotine na bedrima traperica, što je škola ocijenila neprikladnim, piše The Sun.

Učitelji su joj navodno prekrili izloženu kožu ljepljivom trakom, prije nego što je uopće nazvala mamu. Shanah je podijelila svoje iskustvo na TikToku, te je pokazala kako su izgledale noge njezine kćeri i kako je riješila taj problemom u školi.

Nevjerojatne sličnosti: Možete li reći koja je na fotografiji majka, a koja je kći?

1/9

Ljutita mama snimila je sebe kako ulazi u školu i čuje se kako pita svoju kćer "tko je to bio?" Izazivajući člana osoblja iza plastičnog paravana, nastavila je: "Jeste li mislili da je prihvatljivo staviti ljepljivu traku na kožu moje kćeri?" Kad je žena za pultom odgovorila da je takvo pravilo, Shanah je upitala: "Pravilo je stavljati ljepljivu traku na djetetovu kožu?"

- Reagiram li pretjerano ili se opravdano nerviram što je škola mislila da je prihvatljivo staviti ljepljivu traku na kožu mog djeteta? Škola me trebala nazvati ako su htjeli da presvuče hlače. Nikad prije nismo imali problema s kodeksom odijevanja. Uniforme navijačica su kraće od ovoga. Bila je ponižena i morala je to sakriti vezanjem kaputa oko prednje strane. Moja kći ima ekcem i osjetljivu kožu i da mi nije poslala poruku, sjedila bi cijeli dan s ljepljivom trakom koja joj iritira noge - napisala je u opisu videa. 

@shanahdrummond2 Am I overreacting, or am I justified in being pissed off that the school thought it was acceptable to put duct tape on my childs skin? I feel the school should've called me if they needed her to change her pants. We have never had an issue with a dress code before. The cheerleader uniforms are shorter than this. She was humiliated and had to hide it by tying her coat around the front of her. My daughter has eczema & sensitive skin and if she didn't text us, she would've sat all day with duct tape irritating her legs. #dresscode #policy #TheRealPussinBoots #school #madmomma ♬ original sound - shanahdrummond2

 Podrška je pristigla ispod videa koji je skupio gotovo četiri milijuna pregleda.

- Dress code ili ne, nazoveš roditelje i kažeš im da donesu odjeću za presvlačenje. Ne možete zalijepiti nečije dijete! - napisala je jedna korisnica.

- Škole naše djece daju ružne trenirke ako prekrše pravila odijevanja, ili pozovu nas roditelje - dodao je drugi. 

- Kao nekome kome je koža oguljena ljepljivom trakom zbog alergije na ljepilo... DA, to je velika stvar - komentirala je treća korisnica.

Za sebe kaže da je tradicionalna: 'Provodim 5 sati dnevno u kuhinji, dok moj suprug odmara!'

 

Komentara 1

Avatar smartch
smartch
22:54 14.02.2023.

Jeb**e, koje pahuljice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije