Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjeran Jadranu

Bernie Ecclestone sa suprugom uživao na Hvaru

Bernie Ecclestone i žena na Hvaru (1)
Foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
1/12
06.08.2013.
u 18:38

Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone, njegova supruga Fabiana Flosi i šef Red Bulla Cristian Horner stigli su sa svojom jahtom na Hvar.

Vlasnik Formule 1 Bernie Ecclestone i njegova supruga Fabiana Flosi te šef momčadi Red Bull Cristian Horner stigli su sa svojom jahtom na Hvar. Vlasnik Formule 1 poznat je kao veliki ljubitelj hrvatske obale, a posjećuje je svako ljeto.

Nakon što se rastao od Slavice Radić, nije se prestao odmarati u Hrvatskoj. Nakon Šibenika, ležerno se prošetao i Hvarom te nakon šetnje sa 46 godina mlađom suprugom i prijateljima sjeo je u restoran.

>>Dobro raspoloženi Bernie obavio kupnju bez pratnje osiguranja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije