Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
It djevojka

Behati Prinsloo: Još ne vjerujem da sam Victorijina anđelica

behati prinsloo
Foto: Pixsell
1/3
11.06.2012.
u 00:01

Prekrasna manekenka Behati Prinsloo i nakon skoro četiri godine, koliko je dio obitelji najseksi žena na svijetu, mora se uštipnuti da povjeruje da je Victorijina anđelica

Behati Prinsloo, za koju se posljednjih dana počelo šuškati da je s Adamom Levineom iz Maroona 5, definitivno je jedna od najljepših žena na svijetu, no i dalje se svaki dan uštipne jer ne može vjerovati da je dio obitelji najseksi žena na svijetu, Victorijinih anđela.

– Postavši dio obitelji Victoria's Secreta, ostvario mi se san i to je bilo nešto najbolje što mi se dogodilo u karijeri. Nikad nisam mislila da ću stajati uz bok najljepšim ženama na svijetu poput Alessandre Ambrosio i Gisele Bundchen – izjavila je Behati.

Njezin posljednji posao je kampanja za australski brend kupaćih kostima Seafolly, čije su prijašnje ambasadorice bile Miranda Kerr i Jessica Stam. A o snimanju na plaži egzotična Behati je rekla:
– Plaža je mjesto na kojem se definitivno osjećam kao kod kuće. Ponekad zbog puno posla zaboravim koliko mi nedostaje. A ja sam prije svega sirena: kad sam na godišnjem, sunčam se, kupam, surfam, družim s obitelji i prijateljima te jedem dobro. A čak idem na pecanje s tatom.    

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije