Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Bajadera Amarus: novi okus najpoznatije hrvatske praline

kraš u Dubrovniku
Foto: Grgo Jelavić/Pixsell
1/3
PR
Autor
PR članak
25.08.2015.
u 11:13

Nova Bajadera Amarus očarat će vas raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima.

U atriju Kneževa dvora u Dubrovniku, Kraš je u nedjelju 23. kolovoza pretpremijerno predstavio Bajaderu Amarus, novi okus najpoznatije hrvatske slastice koji će na tržištu biti dostupan od rujna. 

Na ekskluzivnoj promociji nakon koncerta Ive Pogorelića, Kraš je svoje goste, u predivnom  ambijentu dubrovačkih zidina, razveselio novim okusom Bajadere. Dubrovačke ljetne igre, jedinstveno mjesto susreta umjetnosti i tradicije, Krašu su bile idealna  prilika da se kvaliteta i vrijednosti premium proizvoda Bajadere predstave Hrvatskoj i njenim  posjetiteljima.

„Po prvi put u 60 godina svoje povijesti, brend Bajadera dobio je još jednu inačicu, obogaćenu  novim sastojcima i sigurni smo da će je svi ljubitelji slastice s kojom su odrastale generacije na  ovim prostorima dočekati s veseljem. Bajadera Amarus pronaći će svoje mjesto u bogatoj povijesti  Kraša ispisanoj kvalitetom, tradicijom i zadovoljnim kupcima.“, prilikom predstavljanja izjavila je prokuristica Kraša, gospođa Marica Vidaković. 

Nova Bajadera Amarus očarat će vas raskošnim tamnim nugatom obogaćenim komadićima  Mediterana – aromatičnom kombinacijom slatkih i gorkih badema i najfinijim lješnjacima. 

Bajadera se već ove godine povezala s Dubrovnikom kroz posebno dizajnirano izdanje Bajadere Libertas, koju turisti vrlo rado biraju kao suvenir koji predstavlja prepoznatljivu gastronomsku deliciju Hrvatske.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?