Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uvijek će im pomoći

Astrolozi tvrde: Ovi horoskopski znakovi najveći su ljubitelji životinja!

Pixabay
06.08.2022.
u 07:00

Jarac je obično spreman učiniti sve što je potrebno da pomogne životinjama, a obožava pse i mačke koje često i drži kao kućne ljubimce.

Jeste li ikada zastali usred prometne gužve i sve ostavili da nahranite izgladnjelo štene? Ili odlučili prošetati kilometar više da vidite imaju li sve mačke lutalice vode? Ako i niste, vjerujte da ima onih koji to rade i koji životinje vole koliko i druge ljude; ako ne i više. I koji su spremni uložiti dodatni napor samo da budu sigurni da su lutalice site. 

Ova su tri horoskopska znaka najveći ljubitelji životinja, prema astrologiji i portalu Pinkvilla.

Najviše je bogataša na svijetu ovog horoskopskog znaka:

1/5

Jarac
Jarac je obično spreman učiniti sve što je potrebno da pomogne životinjama. Obožava pse i mačke i često ih drži kao kućne ljubimce, a pomisao da ne može učiniti nešto da pomogne nevinoj životinji tjera ga da još više pokušava.

Lav
Iako se često boji životinja, to ne znači da im neće pomoći; bilo da se radi o hrani, vodi ili skloništu, Lavovi žele učiniti sve što mogu za životinje lutalice. Žele ih i udomiti životinje, no često ih u tome priječi strah, posebno od pasa.

Blizanci
Za razliku od Lavova, Blizanci se ne boje životinja pa ih obično žele udomiti što više mogu. Ipak, posebno vole pse, a sve životinje kod njih pronalaze utjehu. Blizanci su ljubazni i brižni prema svima, a posebno su slabi na napuštene ljubimce. 

Znate li što sve možete sa sodom bikarbonom? Ovih će pet stvari besprijekorno očistiti:

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije