Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Snažna žena

Antonia je oboljela od vitiliga, a samopouzdanje joj je vratila tjelovježba: 'Bodybuilding me usrećio'

Instagram
14.01.2021.
u 15:30

S vitiligom se bori sve više i više ljudi, a Antonia je inspiracija kako vratiti samopouzdanje.

Antonia Livers, inače kondicijska trenerica iz Utaha, jedna je od mnogih koja se bori s kožnom bolesti - vitiligom - od koje je oboljela još kao tinejdžerica.

Bilo joj je 14 godina kada je počela primjećivati bijele mrljica na kapcima. Vrlo brzo javljale su sve veće mrlje po cijelom tijelu, a čim je posjetila liječnika dijagnosticirao joj je vitiligo.

Kao tinejdžerica jako se teško nosila sa svojim novim stanjem, gubila je samopouzdanje i često je plakala sa željom da se sakrije od svih, ali i od sebe, prenosi Bored Panda.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Livers (@toni_dino)

Ovih pet eteričnih ulja pomažu kod smanjenja osjećaja straha i panike.

Utjehu je pronašla u tjelovježbi i bodybuildingu, a kako je sve više počela primjećivati rezultate, odnosno mišiće i čvrsto tijelo, tako joj se vraćalo i samopouzdanje. "Jednostavno sam kroz godine naučila prihvatiti svoje tijelo i izgled. Napokon sam se zavoljela nakon što sam se potpuno posvetila teretani u bodybuildingu. Ta disciplina zahtjeva nošenje kratke odjeće i to je bio veliki izazov, ali uspješno sam ga savladala."

Odlučila se i u kojem smjeru želi otići s karijerom, pa se obrazovala za kondicijsku trenericu. Osim toga, povremeno radi kao model. Svoje fotografije objavljuje na Instagramu gdje dobiva ogromnu podršku i pozitivne poruke drugih ljudi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Toni Livers (@toni_dino)

Fitness trenerica otkrila jednostavan trik kako postići dobro tijelo:

1/7
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije