Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REVIJA LINEE EXCLUSIVE

Anica Kovač vraća se na modnu pistu na Nivea Cro A Porteru

anica kovač
29.09.2009.
u 13:49

Iako su svjetla pozornice i modna pista za nju već duže vrijeme stvar prošlosti, Nivea Cro A Porter i modna publika sa zadovoljstvom iščekuju povratak još uvijek '"najdužih i najljepših nogu Hrvatske".

Jedna od najljepših hrvatskih manekenki i bivša pratilja Miss svijeta Anica Kovač, nakon rođenja trećeg djeteta, opet će prošetati modnom pistom i to na reviji Linee Exclusive na nadolazećem Nivea Cro A Porteru.

Anica Kovač prije nekoliko godina povukla se iz svijeta mode te posvetila obitelji i djeci, no ponudu Nivea Cro A Portera i Linee Exclusive nije mogla odbiti jer je njihov poslovni odnos odavno prerastao u prijateljski. Iako su svjetla pozornice i modna pista za nju već duže vrijeme stvar prošlosti, Nivea Cro A Porter i modna publika sa zadovoljstvom iščekuju povratak još uvijek '"najdužih i najljepših nogu Hrvatske".

- Posljednjih mjeseci vratila sam se u formu i drago mi je što ću predstavljati novu kolekciju modne marke Linea Exclusive - izjavila je Anica Kovač čiji je izlazak na pistu četrnaestog Nivea Cro A Portera na rasporedu u petak 9. listopada.

Komentara 1

DO
doktorica
19:20 29.09.2009.

O ukusima je bolje ne raspravljati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije