Naslovnica Lifestyle

Amazon prodaje narukvicu koja će vas 'stresti' ako potrošite previše novca ili pojedete nezdravu hranu

Reakcije su pomiješane: neki je kritiziraju zbog boli, a drugi je hvale jer smatraju da pomaže pri rješavanju loših navika...
17. lipnja 2019. u 09:27 1 komentara 1894 prikaza
nezdrava prehrana
Foto: Shutterestock
Pogledajte galeriju 1/5

Amazon ovih dana prodaje narukvicu koja bi vam mogla pomoći u odustajanju od loših navika. Crna narukvica, koja se prodaje po cijeni od 250 dolara, ima bateriju koja bi trebala trajati i do nekoliko dana, ovisno o tome koliko ste "nevaljali".

Ugljikohidrati BORBA Jeste ovisni o ugljikohidratima? Evo zbog čega se to događa!

Naime, ako potrošite previše novca ili pojedete previše hrane, narukvica će vas stresti bezopasnom električnom strujom. Osvrti na ovu inovaciju su pomiješani; neki je kritiziraju zbog dizajna i osjećaja boli, a drugi je hvale jer smatraju da pomaže pri rješavanju loših navika, piše Vt

- Ova je narukvica malo neugodna, ali dobronamjerna. Korisna je zbog toga što vam pomaže pobijediti bilo koju naviku koje se pokušavate otarasiti. Drago mi je da sam je kupio jer smatram da funkcionira. Neće vam riješiti ružne navike već u nekoliko dana, no može vam pomoći ublažiti ih ako se držite svog plana - napisao je jedan kupac. 

Borovnice ISTRAŽIVANJE Jedna šalica borovnica dnevno smanjuje rizik od srčanih bolesti za 12 posto

- Probao sam nekoliko sličnih uređaja, ali moram priznati da je ovaj najbolji. Možete ga podesiti tako da ne vibrira na 100% nego recimo 60%. Doista odličan proizvod koji vam pomaže riješiti se loših navika - napisao je drugi. 

Supernamirnice koje trebate imati u svom domu

SPAR
Kako smanjiti unos šećera
Zašto osjećamo potrebu za slatkim i kako se oduprijeti tome?
  • Avatar Rudolf_P
    Rudolf_P:

    Znam da prodaju ogrlice za cucke,kad zalaju dobiju udar struje,ali slicno za ljude? sto je sljedece?