Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

Alpha Strong: izbaci „mlohavost“ iz spavaće sobe

Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“ – već uvijek biti siguran u sebe i svaki put gledati zadovoljnu ženu u svom naručju i znati da je baš on probudio ekstazu u njoj.
05. rujna 2017. u 07:45 3677 prikaza
Alpha Strong
Foto: Promo
Pogledajte galeriju 1/6

Spavaća soba je mjesto gdje niti jedan muškarac ne želi „podbaciti“, već uvijek biti siguran u sebe i znati da u njegovom naručju uživa zadovoljena žena – svaki put.

Osjećati ponos zbog ekstaze koju je baš on u njoj probudio.

Međutim, danas se muškarci moraju - osim s godinama - boriti i sa stresom, brigama i umorom što često djeluje kao „blokator“ na putu do prave strasti i užitka.

Ali od sada – zahvaljujući novoj Alpha Strong formuli - niti jedan muškarac više ne mora sumnjati u sebe. 

Svojom jedinstvenom kombinacijom biljnih ekstrakata Alpha Strong brzo i učinkovito podiže "vitalnost“ i produljuje izdržljivost svakog muškarca. Jedinstvena i 100% prirodna formula Alpha Strong tableta sastoji se isključivo od biljnih ekstrakata najviše  kvalitete s dokazanim djelovanjima. 

Upravo je zato Alpha Strong proizvod koji ne morate svakodnevno uzimati tjednima ili mjesecima kako bi osjetili  njegovo djelovanje.

Dovoljno je samo jednu tabletu otopiti u ustima (prvih nekoliko minuta), a njen učinak počinje se osjećati već nakon 15 minuta, a traje u prosjeku od šest pa čak do 12 sati.

Alpha Strong | Autor : Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb Foto: Marko Lončar (BITIFIT by Marko Lončar), agencija Rinzol i Ritz Club Zagreb

Premium kvalitetu Alpha Stronga potvrđuje i činjenica da je u Hrvatskoj i regiji do sada prodano više od 20 tisuća kutija, a prodaja i dalje raste iz tjedna u tjedan.

Alpha Strong  ne sadrži nikakve kemijske dodatke ili sporne tvari koje se mogu pronaći u sličnim proizvodima lošije kvalitete i koji mogu izazvati snažne i neugodne nuspojave.

Pakiranje s 2 Alpha Strong tablete možete kupiti  u svim boljim hrvatskim ljekarnama bez recepta po cijeni od 169,90 kn, a možete ih brzo i jednostavno, uz sve vrste plaćanja, naručiti i putem interneta ili putem telefona na broj 091 4493 109.

Svaka internetska ili telefonska narudžba bit će isporučena brzo u roku tri radna dana u diskrentnom pakiranju bez oznaka  na području cijele Hrvatske.

[video: 21626 / ]

f
OSOBNO ISKUSTVO
Kako mi je LUNA 2 spasila pripreme za vjenčanje najbolje prijateljice

A1 izdvaja za Vas