Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sretnici

Ako ste rođeni u ovom horoskopskom znaku, statistike kažu da imate najveće šanse dobiti na lotu!

Sanjin Strukić/Pixsell
13.02.2020.
u 12:02

Kad je riječ o igrama na sreću, najsretnije su Ribe, a najmanje sreće imaju Strijelci.

Igrate igre na sreću, a nikad ništa ne dobijete? Možda krivca možete pronaći u – horoskopu! Naime, Daily Mail objavio je tko su najsretniji horoskopski znakovi kad je riječ o pitanju igre na sreću. Na prvom se mjestu nalaze Ribe koje su tijekom prošle godine osvojile više dobitaka na lutriji od ijednog drugog znaka. Oni rođeni između 19. veljače i 20. ožujka osvojili su 11,6% svih dobitaka na lutriji. 

Odmah iza Riba nalaze se Blizanci, a igrači ovog horoskopskog znaka osvojili su 9,9% dobitaka, a jedan posto manje ima Djevica s 8,9% i Vodenjak s 8,5%

U videu pogledajte kontroverzno izvlačenje Lota u Srbiji, kada su mnogi posumnjali u namještanje. 

Najnesretniji horoskopski znak je Strijelac jer je samo šest posto pripadnika tog horoskopskog znaka osvojilo jackpot na lutriji. Glasnogovornica australske lutrije Lauren Cooney rekla je da bi bilo zanimljivo vidjeti hoće li se nastaviti ovakav trend

– Na Ribe se uvijek gleda kao na velikodušne i suosjećajne, s dubokim osjećajem ljubaznosti i samilosti. Bilo bi zanimljivo vidjeti što se dogodilo s njihovim dobitkom na lutriji, odnosno jesu li ga podijelili s najbližima. 

Tablica s horoskopskim znakovima i postotkom pobjednika u ukupnom broju dobitnika:

Ribe 11.6% 

Blizanci 9.9%

Djevica 8.9%

Vodenjak 8.5%

Škorpion 8.5%

Bik 8.5%

Rak 8.2%

Lav 7.7%

Vaga 7.7%

Jarac 7.7%

Ovan 7.5%

Strijelac 6%

Ključne riječi

Komentara 6

BR
Brankić
14:07 13.02.2020.

Naprosto distribucija dobitaka, ako je točno što je napisano, je toliko ujednačena da ovo što pišu u tekstu su gluposti! Političari kažu na razini statističke pogriješke, stoga ukoliko se želite riješiti nekog iznosa u novcu, odigrajte, dajte organizatoru lutrije nekaa se on jedini veseli.

MO
moriss77
12:08 14.02.2020.

Da mi je samo znat sta je autor u horoskopu

Avatar Mentat
Mentat
17:21 13.02.2020.

Iznimke su tu da potvrde pravilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije