Naslovnica Lifestyle Ljubav & veze

5 odličnih razloga zašto je dobro biti u vezi s nižim muškarcem

Istraživanje provedeno na Sveučilištu New York pokazalo je da se visoki muškarci brže ožene, odnosno, brže nađu patnericu, ali niži muškarci se rjeđe razvode
25. ožujka 2019. u 17:05 1 komentara 937 prikaza
par
Foto: Getty Images

Kakav je vaš tip muškarca? Zgodan, šarmantan, duhovit, visok?

auto ljubavni horoskop Četiri horoskopska znaka koji su sretniji kad su solo nego u vezi

Upravo je visina, između ostalih karakteristika, mnogima presudna kod odabira partnera. Neke žene smatraju da su niži muškarci manje privlačni, a još uvijek se i mnoge žene vode stereotipima da bi muškarci trebali biti viši od žena.

Ovo bi vas trebalo razuvjeriti...

On zna kako se nositi!

Muškarac koji je u vezi s djevojkom koja je viša od njega, zna kako se nositi i vrlo je siguran u sebe. Svoju visinu ne gleda kao parametar za prosuđivanje nekoga. Riječ je o otvorenoj osobi širih svjetonazora.

Rjeđe varaju

Muškarci nižeg rasta rjeđe će varati svoje partnerice. Pokazalo je to i istraživanje provedeno na portalu za osobe u braku Ashley Madison. Muškarci koji su viši, dvaput češće će varati svoje partnerice od nižih muškaraca, pokazali su rezultati.

Par | Autor : Getty Images Foto: Getty Images Foto: Getty Images

Joan Collins udavala se pet puta Joan Collins otkrila tajne sretnog 17-godišnjeg braka s 31 godinom mlađim mužem

Kontakt očima

Kada muškarac nije puno viši od svoje partnerice, lakše i češće uspostavljaju kontakt očima i time intenziviraju svoj odnos. 

U sretnijim su brakovima

Istraživanje provedeno na Sveučilištu New York pokazalo je da se visoki muškarci brže ožene, odnosno, brže nađu patnericu, ali niži muškarci se rjeđe razvode i imaju sretnije i dugotrajnije brakove.

Ne trebate visoke pete

Kada je muškarac vaše visine ili niži, vjerojatno ćete izbjegavati nositi štikle. Udobnije cipele znači manje bolova u nogama.

tužna žena ups... `Moj dečko krije me kao zmija noge, bojim se koji su razlozi za to`

Pogledajte i video Ples oca i mladenke

r
Reserved
Globalno popularna serija Igra prijestolja je završila, no čini se da je njezin utjecaj na modu itekako prisutan
  • Avatar panika
    panika:

    Plešu muškarac i žena koja je višlja od njega. I tako, tokom plesa žena ga upita: - koliko si visok? Veli muškarac - inače sam visok 185, ali neznam šta mi je večeras.