Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KONCERTI U ARENI

Za Lady Gagu ostalo još samo nekoliko stotina ulaznica

GAGA
Pixsell
07.10.2010.
u 18:50

Po svemu sudeći Lady Gagu i njen šou 5. studenoga će dočekati rasprodana Arena.

Mjesec dana prije koncerta Lady Gage, najpopularnije i najekstravagantnije pop pjevačice današnjice, zagrebačka je Arena već gotovo rasprodana, tvrde organizatori.
- U prodaji je ostalo još sam par stotina ulaznica, za parter i gornju tribinu - javljaju z Lupa promocije.

Lady Gaga će zagospodariti Zagrebom 5. studenoga. Bit će to jedna od rijetkih prigoda da u Hrvatskoj nastupa jedna velika pop zvijezda baš u naponu svoje svjetske slave. Jer tračevi i vijesti o Lady Gage pune novinske stupce i naslovnice portala širom svijeta.

A sudeći po istima njeni koncerti su ekstravagantni baš kao i njeni video spotovi.

No, ne treba zbog njenog koncerta zaboraviti da u Zagreb u studenom, samo tri dana nakon Lady Gage stiže i - Sting. Kad već nismo mogli vidjeti The Police, u Zagreb 8. studenoga stiže Sting pojačan britanskim Kraljevskim orkestrom u sklopu njegove turneje Symphonicity.

Komentara 6

Avatar Čitatelj300
Čitatelj300
22:02 07.10.2010.

Najjeftinija ulaznica 500 kn 500 KN za ulaznicu - Nema šanse a i mnogi će se razočarati jer ako pogledate snimke njezinih koncerata na youtube onda tek vidite koliko je njezin glas obrađivan u studiju i da uživo zvuči kaoo kad pjevaju pijanci u birtiji

PG
praseca gripa
22:07 07.10.2010.

Fuj!

Avatar Nazareth
Nazareth
07:15 08.10.2010.

bravo ekipa!!svaka cast!!ko je uopce ta Gaga i ko joj je da mikrofon??!!!fuj....fuj....fuj....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije