Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14. filmski festival
Povratak na članak

Volonteri Anto Nobilo i Čedo Prodanović otvorili Motovun

Posjetitelji festivala spremno su u znak podrške izuli svoje cipele (hrabriji su skidali i majice), te su se tako bosonogi, plješčući džonovima umjesto dlanovima, solidarizirali s osiromašenim narodom.

Komentari 32

TA
tapiros
23:36 25.07.2011.

I ja bi bio volonter da dobijm novce od mafijaša ahahaha. Kaj oni glume na tom festivalu? Misle da su dio osiromašenog naroda??? Da ga pitam za odvjetničnke usluge odmah bi me uz smijeh izbacio na ulicu - i jedan i drugi. To je ono što je Isus nazivao licemjerstvom - Nobilo i Prodanović!

VL
Avatar tkozna
tkozna
23:46 25.07.2011.

Tapiros................................................... Jućer je SANADER bio predstavnik ogoljenog naroda, danas kosorica i ovi fiškali, sutra možda jaca. A cini mi se da tebi nedostaje delegata osiromasenog naroda, nema toga više. Samo je pitanje kojeg demokratskog vladara bumo izabrali, prošla je vladavinaina naroda (ako je ikada bilo)

VL
Avatar Bjeda
Bjeda
00:12 26.07.2011.

Za raditi tu vrstu posla koju rade njih dvojica , moras biti najveci ljudski sljam,pokvarenjak bez osjecaja . Ali opet bolje da rade to nego da sjede u saboru jer se saborski zastupnici malo razlikuju od advokata uz to morajuraju biti dupeuvlakaci i ljigavci.

VL
CV
cviki
00:19 26.07.2011.

Nije neka vijest! Spomenuti su i više nego poznati ljubitelji Hrvatske kulture!!! No dobro, nije da su se uvijek u prošlosti izjašnjavali kao Hrvati, ali tko će im to sada zamjeriti?

VL
JS
ja sam gladan
00:42 26.07.2011.

Udba je naša sudba.

VL
VU
vukowar
00:57 26.07.2011.

Rade je malo opljačkao Hrvatsku vojsku koja mu je bila na raspolaganju skoro đaba,,, ali to je ništa u Vukovaru je 1993 malo opelješio svoju JNA za vrijeme rata snimajući sa svojom vojskom film,,,

VL
FE
Felicijen
01:00 26.07.2011.

Ova bljutavo glumljenje nekakvih solidarnih volontera je vrhunac fiškalske demagogije i teško je sve to progutati. Za čuditi se publici ali vjerojatno ju je morski zrak i sunce opio i umanjio kritičnost...

VL
PI
pin
02:34 26.07.2011.

Po cemu se to tocno razlikuju ova dvojica od svojih branjenika? Koja je to konceptualna linija da festival otvaraju dvojica vlasnika ogromne kolicine nekretnina prodanih za jednu kunu, dvojica koji su bogatstvo i stekli braneci one koji su ljude skinuli golei bose? Kako je ulizivacki i bijedno dati da filmski festival ot ara covjek koji ce sutra reci da je Ivi trebalo deset milijuna eura za npr. Promociju Hrvatske? On ce sutra lagati sve u oci, a Nobilo to vec radi. Jesu li to predstavnici hrvatskih odvjetnickih timova koji su pustili da hrvatski generali budu tretirani kao zlocinci? Jel njih slavimo, jel njih Motovun podrzava? Nek nestane takav Motovun, rasisticki, nedemokratski, nehrvatski! Posijali ste to sjeme i propast cete zbog toga! Sram vas bilo! Kako ste pomogli bilo kome u cije ime se, mos mislit, skidate? Jeste li Nobila i Prodanovica pocastili? Kako nisko i kukavno! Pa pozovite onda na godinu i Polanceca i Sanadera da otvore, jer ce ionako dobiti sest mjeseci uvjetno, zbog nedostatka dokaza.

VL
Avatar Vucibatina
Vucibatina
07:52 26.07.2011.

kad sa njima posluješ ostao si gol i bos !

VL
LU
lukarak
07:52 26.07.2011.

cviki, cedo je srbin, i uvijek je to govorio. zasto bi se drugacije izjasnjavao? A sanader i polancec su simboli politicke borbe HDZa protiv svojih bivsih clanova koji vise nisu u milosti. Nitko me nece uvjeriti da politika nema veze s ovim, dok je Jadranka \'Kud Sanader tu i ja\" Kosor na slobodi.

VL
SB
sbb
08:04 26.07.2011.

O ovogodisnjem festivalu bi se trebao snimiti film i prijaviti ga dogodine na istom festivalu pod kategorijom \"najneprikladniji volonteri koji su ikada u povijesti otvorili jedan filmski festival\".

VL
NJ
Njasa
08:49 26.07.2011.

Čedo...i još Prodanović... pravosudna nepravda njegovo je čedo... pa ga prodaje za škude hude... Anto čedo kupuje, pa skuplje preprodaje... onako kako je tužitelj Anto nekoć spremno zatvore Proljećarima natrpavo, tako će branitelj Nobilo danas, uvijek za isti UDBAŠKI domm spreman, rado te iste zatvore hrvatskim Pedrima prepunit...

VL
PI
prava istina
08:56 26.07.2011.

Oh Bože mi oprosti ali ovo moram i prokleti. Dva odvjetnika-volontera plješću za osiromašeni narod?! Zar ovaj svijet nije postao sav naopačke?! Užas, strava i poniženje za ovaj zaista osiromašeni narod. Ovo sa odvjetnicima je da se oni rugaju narodu. Sram bilo organizatora. Ako je trebalo otvoriti festival, zar to nije mogao biti netko od osiromašenog građanina ili neko bolesno dijete koje nema novaca da se lijeći?!

VL
PR
prvacrta
08:58 26.07.2011.

Jedan lopov, drugi UDBA-š i lopov...

VL
OB
-obrisani-
09:10 26.07.2011.

Nije Hrvatska propala dok ima iskrenih i postenih ljudi,....ali me zabrinjava HDZ jer takvu bandu svjet jos nije vidio.

VL
Avatar feudalac
feudalac
09:26 26.07.2011.

zbogom pamet....... \"osiromaseni\" (valjda pamecu) gradjani pljescu \"djavoljim\" odvjetnicima.....

VL
NJ
Njasa
09:32 26.07.2011.

UDBA-ši i lopine sami sebi jamu kopaju...a misle da se narodu rugaju... kada sami sebe po raznim zatvorima razmjeste, njihov će osiromašen narod-robove od njih preuzet svjetske lopine i špijunčine... pa dovesti svoje janjičare... robovima će jednako loše biti s čistokrvnim ili stranim palioničarima... ali će zato bol UDBA-ških lopina biti preduboka... torturirani po principu: \"Da Bog da da imo, pa nemo!\", konačno će shvatit bit ideje \"Kibidabi\"... ali će biti prekasno... poslije j..... nema kajanja...

VL
ID
Irena D.
14:26 26.07.2011.

hehehehe, nisam znala da imaju tako dobar smisao za humor! Super! :))))

VL
LI
Livijo
18:15 26.07.2011.

Da nije na slici nebi vjerovao vlastitim ocima! Jedan rastace HDZ a drugi brani dojucerasnjeg prvog covjeka te iste stranke.

VL
TR
traper
20:06 26.07.2011.

Nobilo,Šerbedžija i Mirković se solidariziraju sa \"osiromašenim narodom\"!!! Teatar apsurda!!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.