Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vinkovačko kazalište

Vinkovačko kazalište priprema komediju Georgesa Feydeaua

 redatelj Robert Krajinović
pixsell
10.03.2013.
u 13:20

Dat ćemo osobni osvrt na ljudske mane i ponašanja kao što su licemjerje, politikantstvo - kaže redatelj Robert Krajinović, a ravnatelj vinkovačkog kazališta Ivica Zupković misli da je druga komedija u sezoni dobar odabir

Vinkovačko Gradsko kazalište Joza Ivakić priprema klasičnu komediju Georgesa Feydeaua \"Ne motaj se okolo gola golcata\" koju režira Robert Krajinović, gost iz zeničkog kazališta koji je u Vinkovcima do sada već radio dva projekta. 

- Imali smo 4-5 proba i dosad odrađeno daje nam za pravo nadati se da ćemo napraviti zanimljivu, duhovitu, kritičnu predstavu koja na izvjestan način govori o nekim društvenim devijacijama koju su bile aktualne prije 100-tinjak godina kada je tekst nastao, a jednako i sada. Dat ćemo osobni osvrt na ljudske mane i ponašanja kao što su licemjerje, politikantstvo - kaže Krajinović, a ravnatelj vinkovačkog kazališta Ivica Zupković misli  da je, nakon Matakovićeva  „Kabula s ljubavlju TU\" i druga komedija u ovoj sezoni, dobar odabir te da će \"ova predstava svojom svježinom ponovno zainteresirati ljude i da ćemo s njom iznova puniti dvoranu i to danima zaredom\"\".

Premijera se očekuje u travnju, a u predstavi osim profesionalnog dijela ansambla, sudjeluju i amateri.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije