Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRLJAVO RUBLJE Bivši supružnici ponovno iskopali ratne sjekire

Uvrede i optužbe ponovno pršte s obiju strana

24.11.2008.
u 19:32

Nakon objavljenih paparazzo-fotografija na kojima je Vlatka Pokos uhvaćena dok izlazi iz splitskog stana bivšeg supruga, podgrijana su govorkanja da se nekadašnji životni suputnici još uvijek viđaju. V. Pokos odlučila je iskopati ratnu sjekiru i intervjuom u Red Carpetu “natrljati nos” bivšoj ljubavi.

Pokos: Odselit ću se!
U svom nastupu pred kamerama Pokosova je u razgovoru bacila karte na stol te Dikana javno optužila za ucjenu, opsesivnost, uhođenje, maltretiranje te ga nazvala patološkim lašcem.

– Povukla sam sve tužbe i želim ga se riješiti. Najradije bih se odselila iz Hrvatske jer to više ne mogu podnijeti. Zove mene, moju obitelj i prijatelje. Imam oko 90 njegovih mailova i oko 1000 poruka na mobitelu. Za pomoć sam se obratila policiji jer ovo više nije normalan život! – rekla je uznemireno Vlatka te potvrdila sve izgovoreno u Red Carpetu, gdje se dotaknula i Ene Begović, preminule majke male Lane, pa i Miroslava Ćire Blaževića i drugih.

“Iz druge strane ringa”, Josip Radeljak na ovaj je medijski istup odgovorio:

– Odvratni i lažljivi intervju koji su pripremili “redcarpetovci” i Vlatka, lažan je u svemu. Služi da bi ocrnio mene i opravdao Vlatkin nemoral o kojemu sam već dosta govorio. Na njezino inzistiranje a moj pristanak, našli smo se i pokušali naći izlaz iz ove situacije u kojoj je svakom, pa i budali, jasno da o našem odnosu ovise i njezini susreti s Lanom. Zadnji smo se put, u mom stanu u Splitu, našli prije nekoliko tjedana. Bili smo intimni i to si neću lako oprostiti jer, vidim, bilo bi bolje da nisam isto pokušao s tom nemoralnom ženom. Tom prilikom na moj usputni upit ima li nekoga, rekla je: "Imam jednog klinca, zgodnog ali nevažnog mistera dilera" – rekao je Dikan te nastavio:

– Vlatkino prenemaganje i ponovno spominjanje Lane najsramotnija je stvar koju sam iznova morao slušati. Pa u skoro dvije godine od rastave nije za nju upitala niti se interesirala kad je bila bolesna. Uostalom, ako je toliko voli, zašto je njezinu majku često nazivala kurvom!? – rekao je Dikan.

Dikan: Ne želim je vratiti
Vlatka pak tvrdi da za Lanom jako pati te da je suprotno njegovim riječima djevojčica jako voli.

– Užasno patim jer ne viđam Lanu. I dok smo bili u braku ucjenjivao bi me govoreći da je neću viđati – kaže V. Pokos.

Na njezinu tvrdnju da je još uvijek ljubomoran te da je Lana sredstvo kojim je želi vratiti, Dikan se nasmijao i rekao:
- Da sam je htio, ne bih je izbacio na ulicu.

Iako Vlatkina dečka Dinu Bubičića nije htio komentirati, Dikan se osvrnuo na Vlatkine prigovore na njegove godine.

Godine, kaže, nosi jako dobro, a na prigovore na "nekonzumirani brak", Vlatki odgovara:
- Po što je onda dolazila kod mene u Split.


Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije