Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlazak

Umro John Walker, legendarni autor Massimova hita “Sjaj u tami”

John Walker
09.05.2011.
u 14:12

Pjevač, gitarist i skladatelj imao je jednu od vodećih uloga u bendu "Walker Brothers" šezdesetih i sedamdesetih.

John Walker, jedan od osnivača grupe “Walker Brothers”, umro je u 67. godini nakon šestomjesečne borbe s rakom jetre. Pjevač, gitarist i skladatelj imao je jednu od vodećih uloga u bendu šezdesetih i sedamdesetih godina. Bend je najveće uspjehe postigao pjesmama “Make It Easy On Yourself” i “The Sun Ain’t Gonna Shine (Any More)”. Obradom potonje pjesme Massimo Savić napravio je hit svoje karijere “Sjaj u tami”.

Ključne riječi

Komentara 2

SK
skosutic
10:53 11.05.2011.

Nije mi namjera docirati autoru ove vijesti, ali navod nije točan. John (Maus) Walker jedan od članova svjetski poznate grupe Walker Brothers je zasigurno zaslužan uspjehu poznate skladbe ”The sun ain\'t shine anymore” no, nije autor skladbe nego su autori:i: Bob Gaudio/Bob Crewe.

SK
skosutic
10:57 11.05.2011.

Ispravak!! Naslov skladbe je ”The sun ain\'t gonna shine anymore”

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije