Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Udaje li se lijepa Nataša Janjić?

nataša janjić
PIXSELL
21.01.2010.
u 17:11

Splitska glumica Nataša Janjić sigurna je da za njezino vjenčanje nitko neće znati. Za glumicu koja kaže da je kroz život vodi srce i da ljepotu nalazi u nesavršenosti, svadba je vrlo teatralan čin.

Tko ima dovoljno hrabrosti stati pred oltar unatoč kaotičnu ljubavnom odnosu u kojem se izmjenjuju svakodnevne burne svađe i poljupci? Ovaj put to su glumci Nataša Janjić i Amar Bukvić koji će u predstavi “Prekidi” kazališta Planet Art, čija će premijera biti 14. veljače u zagrebačkom kazalištu Gavella, kao mladi ljubavni par progovoriti o univerzalnim problemima svih ludo zaljubljenih smrtnika. 

– Alice je profesorica francuskog jezika i moja vršnjakinja, mlada intelektualka koja želi srediti svoj život i odnose u kojima živi. Iskrena je, strastvena i vrlo analitična. Intrigira me taj vječni odnos muškarca i žene kojim se ovaj komad bavi – rekla nam je splitska glumica Nataša Janjić koja će se na Valentinovo na kazališnim daskama pojaviti u raskošnoj crno-bijeloj vjenčanici.

O svojem danu vjenčanja Nataša još uvijek sanjari, ali u jedno je sigurna – ako se dogodi, za njega nitko neće znati. Za glumicu koju, kako kaže, kroz život vodi srce i ljepotu nalazi u nesavršenosti, svadba je vrlo teatralan čin. Njezin partner u kazališnom projektu Marka Torjanca, rađenom prema vrlo uspješnom tekstu američkog pisca Michaela Chrostofera, 29-godišnji je Amar Bukvić, koji samo zbog Natašina šarma i sličnih senzibiliteta uspijeva s lakoćom odraditi kasne probe na koje dolazi nakon cjelodnevnog snimanja serijala Nove TV “Najbolje godine”. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije