Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ususret koncertu

U Galeriji na katu KIC-a izloženi ludi kostimi Leta 3

Davorin Visnjic/PIXSELL
28.12.2023.
u 09:25

Izložba "Bombardiranje Dore i Euroščonga" otvorena je ususret dočeku Nove godine kada Let 3 nastupa na Trgu bana Jelačića

Ususret nastupu grupe Let 3 na zagrebačkom dočeku Nove godine, u Galeriji na katu Kulturno-informativnog centra danas se otvara izložba "Bombardiranje Dore i Euroščonga". Izložit će se kostimi koje su nosili članovi benda, fotografije procesa njihova nastanka u Rijeci i Sarajevu, kao i dokumentacija nastupa Leta 3 u Opatiji, Varšavi, Tel Avivu, Madridu, Londonu, Liverpoolu, Zagrebu i Rijeci.

Autori kostima su Lana Letović Perčin, Manuela Paladin Šabanović i Juraj Zigman, a autorica izložbe je sarajevska kustosica i kostimografkinja Lejla Hodžić. Posvećena liku, izgledu i djelu kultnog riječkog benda, izložba je postavljena u organizaciji KUC Travno i u suradnji s KIC-om, a trajat će do 2. siječnja.

Podsjetimo, Let 3 će Zagrepčane uvesti u 2024. godinu na Trgu bana Jelačića uz Zagrebačku filharmoniju, Akademski zbor Concordia Discors pod vodstvom Olje Dešića, brass skupinu "Sestre" s Igorom Pavlicom, plesnu skupinu Hekipa na čelu s Jovankom B. Titutkom te goste iznenađenja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije