Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Vizualna umjetnost

Triptihu Jadranke Letinić godišnja nagrada HDLU-a Rijeka

Najbolji rad izabrao je žiri u sastavu: Anamarija Stibij Šajn, Mirjana Kos Nalis i Ervin Dubrović, a njegova autorica dobit će samostalnu izložbu tijekom 2012. godine
01. lipnja 2011. u 10:46 0 komentara 24 prikaza
Jadranka Letinić, Triptih
Foto: arhiva VL

U Rijeci se upravo održava izložba Suvremena riječka fotografija HDLUR-a. Pogledati je možete u Izložbenom salonu Juraj Šporer u Opatiji, a na izložbi je i rad koji je osvojio godišnju nagradu HDLU-a Rijeka za fotografiju. Žiri u sastavu Anamarija Stibij Šajn, Mirjana Kos Nalis i Ervin Dubrović dodijelili su nagradu autorici Jadranki Letinić za rad Triptih iz kolekcije Atributi.

Autorica će kao nagradu dobiti samostalnu izložbu u organizaciji HDLU-a Rijeka tijekom 2012. godine. Izložba Suvremena riječka fotografija HDLUR-a može se pogledati  do 25. lipnja, a na izložbi sudjeluju: Barbara Argentin Štiglić, Dragutin Barac, Marijan Blažina, Luciano Bibulić, Bojan Bonifačić, Borislav Božić, Dunja Demartini, Ranko Dokmanović, Dragan Karlo Došen, Petar Fabijan, Egon Hreljanović, Igor Gržetić,Siniša Gulić, ,Zdravko Kopas, Željko Kranjčević, Branko Kukurin, Branko Lenić, Jadranka Letinić, Danica Mračević Jurišić, Aleksandra Saška Mutić, Dražen Šokčević, Aleksandar Tomulić, Ema Turina, Istog Žorž.

Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici
Nema predaje
Proveli smo jedan radni dan u adventskoj kućici: Radila sam kao BioManijak
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.