Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TABOR FF

Trinaesta 'filmska Internacionala' u dvorcu Veliki Tabor

06.12.2014., Zagreb - U maloj dvorani Doma sportova odrzan je koncert rock grupe Pips, chips  videoclips, cime je grupa proslavila 22. obljetnicu postojanja, a kao pregrupa nastupila je rock grupa Puncke.  Photo: Tomislav Miletic/PIXSELL
Tomislav Miletić/Pixsell
30.04.2015.
u 20:52

Uz filmove u konkurenciji najavljena je selekcija portugalskih filmova i najbolje od EU akademije

U dvorcu Veliki Tabor u Desniću večeras počinje 13. Tabor film festival, koji će u tri dana prikazati osamdesetak kratkih filmova, od kojih 41 u međunarodnoj i 21 u domaćoj konkurenciji.

Osim natjecateljskog programa, u Taboru će ponovno biti prikazana selekcija najboljih filmova po odabiru Europske filmske akademije (među kojima se našla i "Kokoška" naše Une Gunjak!) te selekcija portugalskog kratkog filma, zbog čega organizatori svoj program u šali nazivaju "filmskom Internacionalom".

Među popratnim programima ističe se "Noć filma" u kojoj će publika gledati program uz navijačke rekvizite, stand-up komičare i glazbenu pratnju, a svi okupljeni na kraju će odabrati pobjednika večeri.

Tabor ponovno donosi i program Sound&Vision, gdje se vizualno dojmljivim filmovima gasi ton, a glazbenici Aljoša Mutić, Zoran Kelava, Nikola Santro, Krešo Oremuš, JR August i NT WAVE uživo će izvesti vlastite glazbene pratnje skladane posebno za odabrane filmove. Svake večeri uz zalazak sunca na Sunset stageu održat će se glazbeni program, iz kojeg izdvajamo glazbenu atrakciju prve večeri festivala – vinkovačke Punčke

>> KIKI male Zagorce potiče na vizualnu pismenost i razmišljanje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije