Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HERE COMES THE GAME

The Beatles – Rockband: igra stiže u rujnu!

02.06.2009.
u 14:52

Točno devetog rujna ove godine (9. 9. '09.) na tržište stiže ne samo digitalno remiksani kompletan glazbeni opus najveće, najbolje i najznačajnije grupe u poviejsti rock'n'rolla, nego i na konzole stiže verzija popularne igre "Rockbands" s liverpoolskom četvorkom u glavnim ulogama. Oni koji se hoće igrati rock-zvijezda na svojim konzolama sad će morati naučiti i slagati harmonije kao John, Paul, George i Ringo – a to nije nimalo lako.

Iz reklamne najave za igru vidi se da su se tvorci potrudili – tu su brojni legendarni trenuci od početaka u liverpoolskom Cavern Clubu pa sve do koncerta na krovu Apppleove zgrade u Londonu, uključujući i stadion Shea u New Yorku, prvi stadionski rock koncert u povijesti, osvajanje Amerike u šouu Eda Sullivana, psihodeliju "I Am the Walrus", studijske zafrkancije tijekom snimanja "Narednika Peppera" i "bijelog albuma"...

Većina ljudi će znati prepoznati naslove ovih deset pjesama koje se čuju u reklami, a u igri će biti ukupno 45 pjesama. Idemo redom, od "I Saw her Standing There" do "Get Back". Jedan, dva, tri, puštaj video!

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije