Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
premijera

Studenti triju akademija u "Priči o vojniku" u MSU

'SPECIJAL KULTURA 20.04.2012., Zagreb - Marija Segvic , Milica Manojlovic i Dinka Vukovic mlade su glumice koje su upravo diplomirale na ADU. Photo: Jurica Galoic/PIXSELL'
'Jurica Galoic/PIXSELL'
25.05.2013.
u 10:33

Iza više od tridesetak studenata dvomjesečne su zahtjevne pripreme "Priče o vojniku", i to pod mentorstvom Borne Baletića s ADU, koji je i režirao predstavu

Premijera \"Priče o vojniku\" Igora Stravinskog i Charlesa-Ferdinanda Ramuza u izvedbi studenata Akademije dramske umjetnosti, Akademije likovnih umjetnosti i Muzičke akademije u Zagrebu održat će se večeras u 20 sati, u dvorani Gorgona Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu. Dan kasnije, dvorana Gorgona bit će domaćinom projekcije nagrađenih filmova s ovogodišnje desete Filmske Revije Kazališne Akademije (FRKA).

Iza više od tridesetak studenata dvomjesečne su zahtjevne pripreme \"Priče o vojniku\", i to pod mentorstvom profesora – Borne Baletića s ADU, koji potpisuje i režiju predstave, maestra Mladena Tarbuka te Roberta Šimraka s Likovne i Gorana Merčepa s Muzičke akademije. U izvedbi glume Filip Riđički, Nikola Baće, Dajana Čuljak te Milica Manojlović, dok orkestar čine Đana Kahriman, Ivan Domović, Dunja Paprić, izv. prof. Žarko Perišić, Mario Lončar, Ivan Mučić te Boris Žuvela.

Na reviji nagrađenih filmova s FRKA-e bit će prikazani \"Mala prasica radi svinjarije\" redateljice Barbare Vekarić, \"Babysitter\" Ivana Sikavice, \"Snig\" Josipa Žuvana, \"Terarij\" Hane Jušić te dokumentarac \"Veliki dan\" Đure Gavrana.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije