Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 91
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi film lukasa nole

Što se sve može dogoditi kada noć s prostitutkom pođe po krivu

Robert Anic/Pixsell
11.11.2021.
u 10:16

Novi film redatelja Lukasa Nole "Escort", koji se snima u Zagrebu, Zagorju, Gorskom kotaru, Mošćeničkoj Dragi i Opatiji, najavljuje se kao moderan spoj crnohumorne drame i kriminalističkog trilera.

Scenarij te filmske priče o producentu reklama koji prvi put u životu provede noć s prostitutkom nakon čega sve pođe po krivu potpisuje sam redatelj, a producent je Hrvoje Pervan i produkcijska kuća Kinorama. 

"Likovi u filmu čine pravu lepezu dobro nam znanih građana i malograđana. Nitko nije ni pretjerano simpatičan ni potpuno antipatičan, svi igraju svoju igru, ali na kraju se nitko od njih ne promijeni unatoč okolnostima i prilikama koje to itekako obećavaju", napominje se u najavi. 

"Zalazeći u različite filmske žanrove autor kombinira raznovrsne visoko estetizirane pokretne slike tvoreći jedinstveni filmski svijet", dodaju.

Kako je izvijestio HAVC, film se snima od sredine listopada i trajat će do 22. studenog. 

Glavne uloge imaju Živko Anočić, Hrvojka Begović, Krešimir Mikić, Nikša Butijer, Igor Kovač i Hrvoje Barišić, a glume još Lena Medar, Barbara Nola, Matija Čigir, Paško Vukasović, Fatmir Spahiu, Dukagjin Podrimaj, Ilir Prapashtica, Fiona Gllavica, Iva Babić, Lana Meniga, Dajana Čuljak, Filip Šovagović i mnogi drugi.

Direktor fotografije je Frane Pamić, scenograf Ivan Veljača, kostimografkinja Željka Franulović, majstorica maske Mojca Gorogranc Petrushevska.

Koproducenti filma su Tomi Salkovski iz Skopje Film Studija i Fatmir Spahiu (Buka Production) iz Prištine, a film je sufinancirao i HAVC u svim fazama razvoja, te Hrvatska radiotelevizija, Agencija za film Sjeverne Makedonije i Centar za kinematografiju Kosovo.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:57 15.11.2021.

RtLojtra zašto te istina boli??.Rvacka je upravo takva kakva se snima: prljava,zla i ružna...to daje Rvackoj onu posebnu draž i čarobnu privlačnost radi koje milijuni turista svako ljeto posjete naš Jadran. .neka Matanić i ostali samo snimaju takvu Rvacku i dalje!!

RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
10:40 13.11.2021.

Nisam ni mislio da ce Havc financirat nesta pametno , jos jedan od onih filmova kojeg pogleda samo bliza rodbina i pokoji prijatelj, mogu se kladit da ce prikazat Hrvatsku kao prljavu zlu ruznu a svaki potencijalni turist , odustat ce od ljetovanja kod nas kad pogleda film (slicno Matanicevim filmovima)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije