Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi film lukasa nole
Povratak na članak

Što se sve može dogoditi kada noć s prostitutkom pođe po krivu

Novi film redatelja Lukasa Nole "Escort", koji se snima u Zagrebu, Zagorju, Gorskom kotaru, Mošćeničkoj Dragi i Opatiji, najavljuje se kao moderan spoj crnohumorne drame i kriminalističkog trilera.

Komentari 2

Avatar BožeSačuvaj
BožeSačuvaj
11:57 15.11.2021.

RtLojtra zašto te istina boli??.Rvacka je upravo takva kakva se snima: prljava,zla i ružna...to daje Rvackoj onu posebnu draž i čarobnu privlačnost radi koje milijuni turista svako ljeto posjete naš Jadran. .neka Matanić i ostali samo snimaju takvu Rvacku i dalje!!

VL
RA
R.adioT.elevizijaL.jestve
10:40 13.11.2021.

Nisam ni mislio da ce Havc financirat nesta pametno , jos jedan od onih filmova kojeg pogleda samo bliza rodbina i pokoji prijatelj, mogu se kladit da ce prikazat Hrvatsku kao prljavu zlu ruznu a svaki potencijalni turist , odustat ce od ljetovanja kod nas kad pogleda film (slicno Matanicevim filmovima)

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.