Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
lisbeth salander

Stiže nova serija o djevojci sa tetovažom zmaja, junakinji "Milleniuma"

IMDb
27.05.2020.
u 13:22

Amazon priprema novu serjiu o legendarnoj hakerici Lisbeth Salander iz serijala knjiga "Millenium" švedskog pisca Stiega Larssona.

Amazon za svoj streaming servis priprema novu seriju o Lisbeth Salander, junakinji serijala kriminalističkih romana "Millenium" Stiega Larssona. 

Prema trilogiji "Millenium" već su snimljena i tri švedska filma u kojima je Lisbeth Salander glumila Noomi Rapace te jedan hollywoodski s glumicom Rooney Mara u glavnoj ulozi. Međutim, taj film u kojem se pojavljuje i Daniel Craig, nije najbolje primljen kod publike i kritike pa nikada nisu snimeljena iduća dva nastavka.

Larssonova trilogija svjetsku je popularnost doživjela tek nakon njegove prerane smrti 2004. godine, a za njegovog nasljednika koji je napisao tri posljednja nastavka serijala izabran je David Lagerrantz. Njihove knjige su prodane u više od sto milijuna primjeraka diljem svijeta. 

Amazonov projekt, koji se trenutno zove "Djevojka sa tetovažom zmaja" navodno neće biti nastavak njene priče iz knjiga i filmova, već će se baviti Lisbethinim životom u današnjem svijetu, s novim likovima i potpuno novom pričom. Za sada se ne zna tko će dobiti ulogu legendarne hakerice. 

Seriju će za Amazon Studios te kuće Left Bank i Sony Pictures Television producirati Andy Harries i Rob Bullock, poznati po serijama "The Crown", "Outlander" i "The Night Manager". 

Komentara 1

Avatar CarolKO96
CarolKO96
09:57 30.05.2020.

w​​w︆︅︆︅︆︅​w︆︅︆︅︆︅​.k​i​s︆︅︆︅︆︅st​︆︅o︆︅︆︅​​k︆︅︆︅︆︅​​.​c​︆︅︆︅︆︅o​​m

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije