Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novo u Exitu

Stiže GospOUdinNOUbadi, novi projekt Saše Anočića

Foto: arhiva Exit
29.11.2019.
u 12:43

Kada se u istoj rečenici nađu Teatar Exit i Saša Anočić, svakli ljubitelj kazališta ima samo jednu asocijaciju - "Kauboje", jednu od najupsješnijih, najdugovječnijih i najnagrađivanijih kazališnih predstava u Hrvatskoj u zadnjih dvadesetak godina. No, sada Exit i Anočić najavljuju novu "asocijaciju".

To je predstava "GospOUdinNOUbadi", čija je premijera zakazana za subotu, 30. studenoga, a kojoj je Saša Anočić autor i redatelj, te ujedno u njoj i glumi.   

GospOUdinNOUbadi predstavnik je svih malih ljudi koji žive svoj život u cijelom ovom besmislu koji nas okružuje. On  ne traži samo ono čega nema (smisao), nego se usuđuje tražiti nešto više – život barem donekle dostojan čovjeka. Gledatelj tog malog, a velikog  junaka sreće u danu kada on ostaje  bez posla i bez djevojke, a vrlo brzo će ostati i bez svoje i mamine kućice ukoliko ne dostavi potrebnu dokumentaciju da je ta kućica baš njegova. Stisnut je uz rub jer je oko na kućicu bacio lokalni tajfun Grabijel Gramzivić. GospOUdinNOUbadi prisiljen je na posljednju bitku u svom malom životu, bitku protiv moćnih neprijatelja poput birokracije, nepotizma i naročito opasnog gospodina Nihilizma.

Hoće li u toj bitci pobijediti ili će postati još jedan broj u nizu koji je izgubio baš sve?! Smijući se besmislu možemo li se nadati da će bar jednom u životu pobijediti mali čovjek? Pa makar to bilo u kazališnoj predstavi, poručuje Anočić.

U predstavi igraju: Karlo Bernik, Domagoj Ivanković, Jasmin Novljaković i Saša Anočić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije