Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dječje kazalište u Osijeku

Smjena dugovječne ravnateljice Mesarić?

Jasminka Mesarić
Marko Mrkonjić/PIXSELL
18.02.2014.
u 16:00

Jasminka Mesarić na čelu kazališta provela je čak 22 godine. – Ne znam što je razlog jer ovo kazalište ostvaruje izvrsne rezultate. Opravdano bi bilo da je posrijedi i generacijska smjena, ali nije ni to – kaže ona.

Nakon 22 godine Jasminka Mesarić, dosadašnja ravnateljica Dječjeg kazališta Branka Mihaljevića u Osijeku, mogla bi biti smijenjena s te funkcije. Kazališno vijeće jučer je s tri glasa za i jednim protiv izabralo Ivicu Lučića, glumca lutkara. Novi prijedlog bit će proslijeđen na usvajanje i potvrdu Gradskom vijeću Osijeka.

Ne znam što je razlog jer ovo kazalište ostvaruje izvrsne rezultate. Opravdano bi bilo da je posrijedi i generacijska smjena, ali nije ni to – kaže Jasminka Mesarić.

Komentara 1

FL
florenz769
11:05 20.02.2014.

Još jedna kazališna afera. Smjena uspješne ravnateljice Dječjeg kazališta, kao i uspješnog intendanta HNK. Ako se promjene pokažu lošima, za posljedice neće biti odgovorna lokalna gradska vlast ( jer oni "danas jesu a sutra nisu"), a štetu ionako plaćaju građani.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije