Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZKC

Skočite u prazno u Ilicu 10

Skok u prazno
MASA Dance Company
05.10.2011.
u 15:14

Premijernu izvedbu predstave MASA Dance Companyja osmislila je koreografkinja Aleksandra Mišić

"Skok u prazno" nova je predstava MASA Dance Companyja, čiju premijeru možete pogledati sutra, 6. listopada, u 20 sati u Zagrebačkom plesnom centru u Ilici 10. Skok u prazno ili "Leap of faith" fraza je koja se upotrebljava za čin vjerovanja ili prihvaćanja nečeg neopipljivog, neuvjerljivog ili bez znanstvenog dokaza. Doživljaj skoka u prazno individualan je i govori o odnosu sa samim sobom. U želji da se postigne osjećaj punine ili praznine, tijelo iskače, prodire u prostor i vrijeme, kako bi se oslobodilo straha i izašlo iz već naučenog i neosviještenog tempa kretanja te reakcija i "ne-akcija". Autorica i koreografkinja je Aleksandra Mišić, a uz nju izvođači su Iva Čevizović i Elvis Hodžić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije