Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autor otkrio

Šeste sezone "Black Mirrora" neće biti jer je već živimo

Foto: IMDb
11.05.2020.
u 11:28

Charlie Brooker, autor TV serije "Black Mirror" uzeo je pauzu od pisanja novih epizoda.

Charlie Brooker, autor popularne mračno distopijske TV serije "Black Mirror", odlučio je odgoditi šestu sezonu. Razlog tome je, kaže, što je već živimo te nije siguran kako bi serija bila primljena u vremenu kada je cijeli svijet pogođen pandemijom koronavirusa i zaista živi u distopijskom scenariju. 

- Zauzet sam drugim stvarima. Sada nije baš najbolje vrijeme da gledamo seriju o društvu i vrijednostima koje se raspadaju. Ne znam tko bi imao želudac za to - rekao je Brooker u intervjuu.

TV serija "Black Mirror" koja se bavi znanstveno fantastičnim i distopijskim temama, osvojila je i više nagrada, uključujući i tri Emmyja za epizode "San Junipero", "USS Calister" i "Bandersnatch".

Brooker je izjavio i da sada radi na nešto lakšem sadržaju. Prije Black Mirrora, naime, okušao se i u komediji i ponovno se vratio tom žanru. 

- Ovih dana pišem scenarije kako bih nasmijao sam sebe - otkrio je. 

Kako mu ide komedija, možete pogledati u epizodi jedne od njegovih starijih emisija "Charlie Brooker's Weekly Wipe".

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije