Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Richards: Jagger je tašt i opsjednut moći

show-keith-txt.jpg
import
28.02.2008.
u 12:17

Mick Jagger je "opsjednut moći" i "pomalo tašt", izjavio je njegov kolega Keith Richards u intervjuu časopisu Uncut. Richards je najviše govorio o dokumentarcu Martina Scorseseja "Shine a Light", koji je prikazan na ovogodišnjem Berlinaleu.

"Mick je manijak. Ne može se ujutro ustati ako ne zna koga mora odmah nazvati", izjavio je Richards. "A ja, kad se probudim pomislim "Hvala Bogu da sam budan" i onda ležim tri četiri sata prije nego išta napravim", rekao je legendarni gitarist.

"On je opsjednut moći i mi ništa oko toga ne možemo. Ja ne želim raditi oko toga. Neka gnjavi okolo. To nema utjecaja na ono što mi radimo", nastavio je Richards.

Govoreći pak o Jaggerovim scenskim nastupima, Richards je rekao: "Ispričajte me dok se nasmijem. On je pomalo tašt, recimo to tako. Pa i želimo taštog momka na sceni, zar ne? U međuvremenu bend ne može raditi. Taština neće nositi bend, ali bend može podnijeti taštinu."

Na pitanje što bi poručio sebi u mladosti, Richards je odgovorio da bi si rekao da se ostavi droge. "To je moj savjet svim mladima u ovom problemu - ostavite se toga. Kužim fascinaciju, ali nije toga vrijedna."

Richards se i osvrnuo i na prosinačko okupljanje Led Zeppelina, koji su izveli samo jedan koncert. "Samo su jednom svirali? Dobro, dobro obavljeno, Jimmy (Page) i Robert (Plant). Odj****."

(mp)

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije