Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GK Joza Ivakić

Vinkovčane oduševila prva ovogodišnja premijera 'Ćup'

Renata Carola Gatica
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
26.09.2014.
u 15:53

Igor Golub koji uz Mladena Kovačića, Vlastu Golub, Antuna Vrbenskog, Snježanu Lančić-Prpić i Vladimira Andrića igra u Plautovoj komediji o škrtosti

Prva premijera u 13. sezoni vinkovačkog Gradskog kazališta Joza Ivakić izvedena u četvrtak na veće je komedija najvećeg rimskog komediografa Tita Makcija Plauta "Ćup" u režiji Renate Carola Gatica (na slici) koja je oduševila Vinkovčane. Predstava je nastala u koprodukciji vinkovačkog i Kazališta iz Virovitice. 

- Mislim da smo napravili dobru predstavu i vjerujem da svi oni koji dođu pogledati predstavu u ova dva dana koliko će biti na repertoaru vinkovačkog kazališta neće biti razočarani - kaže glumac Igor Golub koji uz Mladena Kovačića, Vlastu Golub, Antuna Vrbenskog, Snježanu Lančić-Prpić i Vladimira Andrića igra u Plautovoj komediji o škrtosti, a taj će motiv varirati mnogi komediografi od Držića do Molierea.

>> Radimo kao švicarski sat, s 30 honoraraca, ali problem su zakoni

>> Nepretenciozna i zabavna predstava o sapuničarstvu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije