Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vraća se TERMINATOR

Rekao je da će se vratiti - Arnold oživljava filmsku karijeru

arnold (1)
12.08.2012.
u 09:37

Osim Terminatora, moguće je da dođe i do nastavka slavnih Blizanaca, sada bi to bile Trojke, a uz Expandables 2, za distribuciju su spremni i jođš dva filma u kojima glumi Arnold, a to su Posljednji stav i Grobnica.

Rekao je da će se vratiti, i eto ga opet! "I'll be back" - Slavna rečenica Arnolda Schwarzeneggera iz prvog filma Terminator još jednom se potvrđuje točnom. Nakon gotovo cijelog desetljeća koje je proveo u politici, Arnold se vratio svojoj filmskoj karijeri. Doduše, sada već ima 65 godina i niz afera iza sebe, ali ga ni prekid političke karijere niti razvod od Marie Shriver nisu zaustavili u velikom povratku. Barem ne u produkcijskom smislu, jer njegovi filmovi tek trebaju izaći pred publiku.

Snimio je već tri filma, uključujući i okupljanje slavnih akcijskih heroja u nastavku Expendablesa, te priprema još tri filma!

No, to nije sve, jedan od tih filmova bit će i novi nastavak slavnog Terminatora! Schwartzenegger se nedavno sastao s redateljem Jamesom Cameronom i producentom Megan Ellison, koja je lani otkupila prava na Terminatora za 20 milijuna dolara.

Osim što ćemo opet njegov jaki naglasak pratiti na filmskim platnima, izgleda da Arnold nije sasvim okrenuo leđa ni politici. Naime, poznate su glasine da su republikanci nudili Schwartzeneggeru i ministarsku poziciju u Washingtonu, ako Romney pobijedi na predsjedničkim izborima u studenom ove godine.

No, također je poznato da se njemu daleko više sviđa filmska karijera nego politička.

Osim Terminatora, moguće je da dođe i do nastavka slavnih Blizanaca, sada bi to bile Trojke, a uz Expandables 2, za distribuciju su spremni i još dva filma u kojima glumi Arnold, a to su Posljednji stav i Grobnica.

Nedavno je promovirao svoj novi film na Comic Conu u San Diegu te u vojnoj bazi Pendleton.

- Divno je vratiti se! I moram vam reći da sam jako impresioniran osiguranjem ovdje u Pendletonu. Zategnuto je toliko... koliko i lice Nancy Pelosi!  - šaljivo je dobacio vojnicima Schwartzenegger ismijavajući demokratsku čelnicu, bivšu predsjednicu Kongresa.

 

Komentara 1

BO
boston
13:25 12.08.2012.

Put od bodybuildera, do svjetskog glumca, pa do guvernera Californie, bez i jednog poteza mita i korupcije, i sa jos manje obiteljskih veza i vezica, moguc je jedino u USA.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije