Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U2 EUFORIJA

Rasprodan i drugi koncert U2-a; pozornica će biti viša od stadiona

03.04.2009.
u 18:40

Kao što se moglo i očekivati, s prodajom ulaznica za novi zagrebački koncert U2 na maksimirskom stadionu dogodila se repriza s prodajom od sedam dana ranije. Do petka popodne se u prodaji održao tek jedan posto skupljih ulaznica od 750, 1000 i 2000 kn, dok su one od 250 i 500 kn planule već u prvom satu prodaje.
No, iako ne tako brzo kao dvosatna rasprodaja prvog koncerta, ulaznice za drugi su također planule. Time je prodaja ulaznica za koncert U2 09. i 10. kolovoza u Zagrebu postala najbrže prodavana koncertna aktivnost na ovim prostorima, a time smo stali uz bok i ostalih svjetskih prijestolnica sa sličnom "brzinom" prodaje.
Više na blagajnama
Više od pedeset tisuća ulaznica ponuđeno je za dodatni maksimirski koncert ljubiteljima benda jer su članovi fan kluba, koji su imali pravo na pretprodaju, bili u potpunosti podmireni s dvanaest tisuća.

Poučeni iskustvom s padom servera kod internetske prodaje prvog koncerta i još uvijek nedovoljnom pripremeljenosti naših ljudi na kupovanje preko interneta, organizatori Lupa Promotion uspjeli su od glavnog organizatora turneje Live Nationa ishoditi posebnu dozvolu da internetska prodaja bude pomaknuta na 6 sati ujutro, čime je ostalo više ulaznica za prodajna mjesta.


Rekordna prodaja
Koliko je rekordnoj prodaji za naše uvjete uzrok veličina U2, a koliko stvaranje euforične klime, teško je reći, međutim nedvojbeno su ovim slučajem postavljeni novi standardi koji će teško biti nadiđeni u skorije vrijeme.

Kako bilo, vlasnici ulaznica sada mogu mirno čekati svoj dan, dok su organizatori koncerta u očekivanju uputa o tehničkim detaljima i neobičnoj kružnoj pozornici koju možete razgledati na služebnim stranicama U2 (www.U2.com). Organizatori u ovom trenutku raspolažu jedino informacijom da će pozornica biti visoka senzacionalnih 50 metara, što je za točno 14 metara više od najviših točaka (sjevera i zapada) maksimirskog stadiona!


Rasprodan i drugi koncert na Maksimiru

Službeno je rasprodan i drugi koncert grupe U2 na maksimirskom stadionu, objavila je Lupa promocija. Ogranizatori javljaju da je prvi koncert rasprodan u samo dva sata, dok je drugi rasprodan u nekoliko sati. Time su, kažu, ovi koncerti postali najprodavaniji koncerti u regiji.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije