Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OD METROPOLISA DO MILANA

Prva slika filmskog Dylana Doga

07.05.2009.
u 15:39

Kultni strip Tiziana Sclavia konačno ide na veliki ekran. Popularnog "detektiva za paranormalno" glumi Brandon Routh, koji se tim potezom želi udaljiti od "Supermanove kletve", činjenice da se nijedan filmski tumač lika stripovskog nadčovjeka nije uspio osloboditi imidža s plaštom i plavim tajicama te nije nikakvom drugom ulogom napravio karijeru.

Strip se stripom izbija, valjda je pomislio Routh kad je prihvatio ulogu u filmu "Dead of Night" (gluho doba noći) koji se upravo snima u New Orleansu u režiji Kevina Munroea ("Nindža kornjače"), a u filmu će glumiti još i Taye Diggs (kao Dogov vampirski protivnik), Peter Stormare, Anita Briem i Kurt Angle. Zbog autorskih prava na filmove braće Marx i lika Groucha Marxa, Dogov pomoćnik ne može biti Groucho kao u stripu, te će se Dylanov pomoćnik zvati Marcus (Sam Huntington) i navodno će i sam biti zombi.

A evo kako izgleda Routh kao Dylan Dog:

Podsjetimo, prethodni pokušaj ekraniziranja Dylana Doga iz 1994. s Rupertom Everettom (po čijem liku je, inače, Dylan Dog nacrtan) završio je tako da se film bavio Francescom Dellamorteom, Dylanovim alter egom iz nekih epizoda stripa, kojeg je glumio Everett, a samog Dylana u filmu nije bilo. Nadamo se da će ova ekranizacija bolje proći, i da će Routh pokazati da nije ni ptica, ni avion, nego dobar glumac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije