Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Pronađeno mrtvo tijelo nestalog nećaka Jennifer Hudson

hudson-sc.jpg
import
27.10.2008.
u 17:58

Američka glumica i oskarovka Jennifer Hudson u petak je izgubila majku i brata koji su ubijeni u majčinoj kući. Od tada se gubi svaki trag njezinu sedmogodišnjem nećaku Julianu Kingu koji je danas pronađen mrtav u automobilu tipa SUV.

Čikaška policija u suradnji s FBI-jem vodila je istragu te izvijestila javnost kako je tijelo dječaka za kojeg se vjeruje da je nećak glumice pronađeno u automobilu, a potvrda dječakova identiteta još se očekuje.

Zamjenik šerifa objasnio je da je tijelo pronađeno nakon dojava građana o sumnjivu automobilu. Oko 7 sati ujutro pronađeno je tijelo dječaka, a nakon njegova nestanka za tim automobilom bila je raspisana tjeralica.


Jennifer Hudson

Tijekom vikenda Jennifer Hudson ponudila je nagradu u iznosu od 100 tisuća dolara za siguran povratak njezina nećaka kući.
- Molimo vas da se molite za našu obitelj i da vratimo Juliana kući na sigurno. Ako bilo tko ima kakve informacije, neka se odmah javi policiji - stajalo je na glumičinoj stranici na MySpaceu.

U obiteljskoj kući u petak su pronađena dva mrtva tijela s vidljivim tragovima nasilne smrti. Jedno od njih bilo je tijelo glumičine majke Darnell Dornesson (57), dok je drugo tijelo pripadalo Jenniferinu bratu Jasonu Hudsonu (29). Njihova trupla otkrila je susjeda. Tijelo Darnell, ubijene metkom u glavu, ležalo je u salonu, dok je Jasonovo, s prostrijelnom ranom na prsima, pronađeno u spavaćoj sobi.

Prema prvim informacijama iz policije smatra se da je dvostruko ubojstvo najvjerojatnije posljedica obiteljske svađe, a zbog sumnje da je umiješan u slučaj, policija je izdala tjeralicu za 27-godišnjim Williamom Balfourom, bivšim suprugom Jenniferine sestre Julije.

On je, naime, 2006. godine uvjetno pušten iz zatvora gdje je izdržavao kaznu zbog pokušaja ubojstva, otmice automobila i skrivanja ukradene imovine. Kad je Balfoure nekoliko sati nakon pronalaska tijela glumičinih najbližih uhićen, policiji je odbio reći što se dogodilo s nestalim Julijinim sinom, za kojim je policija pokrenula potragu. Balfoure je zadržan na ispitivanju.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije