Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZKM

Premijera predstave "Putovi" Tamare Curić

\'Putovi\'
\"
06.04.2012.
u 10:12

Putujući kroz život idemo putevima raznim. Jesmo li spremni za susrete? Jesmo li spremni da ostave na nama svoj trag?

Premijera predstave "Putovi" autorice Tamare Curić održat će se u Zagrebačkom kazalištu mladih u subotu, 7. travnja, od 20 sati. Putujući kroz život idemo putevima raznim. Jesmo li spremni za susrete? Jesmo li spremni da ostave na nama svoj trag? U sebi nosimo svjetove, a na sebi teret tuđih povijesti. Susreti mijenjaju smjer našeg pogleda. Oni kojima ćemo dopustiti da idu uz nas učinit će naše puteve podnošljivima. Hodamo zatvorenih očiju kao taoci vlastitih iluzija. Zrcalimo se u odrazima drugih lica i u odjecima razgovora čujemo svoje riječi. Svi smo različiti i to nas čini istima. Jednostavnost. Nema ničega osim nas.

Za koncept i koreografiju zaslužna je Tamara Curić, a predstavu izvode Dragana Alfirević, Maja Izetbegović i Larisa Navojec. Idejni začetnik i glavni sponzor projekta je Veleposlanstvo SAD-a u Zagrebu, u suradnji s veleposlanstvima SAD-a u Sarajevu i Beogradu.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije