Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bolja prošlost

"Pozdrav Azri" u zagrebačkom Boogaloou 28. siječnja

Leiner & Hrnjak
24.01.2011.
u 12:26

Leiner i Hrnjak ugostit će Davorina Bogovića (nekadašnjeg pjevača Prljavog kazališta), Renata Metessija (Zvijezde), Maxa Wilsona (Film, Vještice), Domagoja Vorbergera (Corto), Žana Jakopača (Šo Mazgoon)...

Iako je Branimir Johnny Štulić odavno poručio Borisu Leineru, Jurici Pađenu i drugim krčiteljima Azrine zaostavštine u projektu "Pozdrav Azri" da mu se skinu s grbače, projekt nesmetano ide već godinama. Od prije dvije godine pridružio mu se i basist originalne postave Mišo Hrnjak (koji se primio bas gitare nakon deset godina nesviranja) s kojim je Leiner nedavno objavio i novi autorski album "Viša sila".

Najnoviji "Pozdrav Azri" održat će se u zagrebačkom klubu Boogaloo u petak 28. siječnja, a Leiner i Hrnjak u izvedbama Azrinih pjesama ugostit će Davorina Bogovića (nekadašnjeg pjevača Prljavog kazališta), Renata Metessija (Zvijezde), Maxa Wilsona (Film, Vještice), Domagoja Vorbergera (Corto), Žana Jakopača (Šo Mazgoon) i druge. Večer će ispuniti, tvrde, mnogi hitovi „naše i vaše mladosti“: “Balkan”, “A, šta da radim”, “Lijepe žene prolaze kroz grad”, “Sunčana strana ulice”, “Kad fazani lete”, “Klinček stoji pod oblokom”, “Užas je moja furka”, “Krvava Meri”, “Obrati pažnju na posljednju stvar” i drugi.

Komentara 2

ME
Melkior
14:22 27.01.2011.

Azra bez svog frontmena i idejnog vodje je isto kao i piti whiskey bez alkohola i leda.

DU
Deleted user
18:58 31.01.2011.

\"Iako je Branimir Johnny Štulić odavno poručio Borisu Leineru, Jurici Pađenu i drugim krčiteljima Azrine zaostavštine u projektu \"Pozdrav Azri\" da mu se skinu s grbače......\" ______________________________ Volim Azrine stvari-oduvijek, ali Štulić je otpisan, što se tiče velikog djela njegovihh obožavatelja (među kojima sam i ja svojedobno bila)- razočarao je mnoge. Znao je koliko je obožavatelja imao, i koliko ih još uvijek ima, ali ne mari. Kad će (i ako će) krenuti mariti-ljudi će mu s pravom okrenuti leđa. Pađenu i ekipi, svako dobro!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije