Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Glazbeni festival

Poslijednji dani promotivne prodaje ulaznica za Mars

30 Seconds to Mars
30 Seconds to Mars
27.03.2011.
u 15:25

Nastupaju 30 Seconds to Mars, Nina Romić i underground rock snagatori Stonebride

Treće izdanje Mars festivala, s američkim rock sastavom 30 Seconds to Mars u naslovnoj ulozi, događa se ove godine u petak 10.06., još jednom u dvorištu Jedinstva na Trnjanskom nasipu.

Nakon što je prošlogodišnji Mars festival do vrha napunio spomenutu lokaciju s Skunk Anansie i nizom ostalih izvođača, organizatori tvrde da dobra odlična ulaznica po povlaštenim pretprodajnim cijenama (koja traje do ponedjeljka navečer) sugerira da će se i ove godine za Mars tražiti karta više.

Poznata su i dva domaća imena za klub Močvaru, i ove godine drugi stage Mars festivala. Nina Romić dolazi predstaviti svoj prvijenac "Daljine", jedno od najhvaljenijih izdanja od strane kritike unazad godinu dana, dok će underground rock snagatori Stonebride svojim naslagama debelih riffova i ritmova dodatno oznojiti zidove Močvare.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije