Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
7. izdanje manifestacije

Počinje Zagreb Book Festival: Uživo pratite panel diskusiju 'Djetinjstvo – odakle dolaziš stereotipe?'

Zagreb Book Festival
screenshot
24.05.2021.
u 18:30

U sklopu ovogodišnjeg programa ugostit će i međunarodni projekt "Every Story Matters - making books more inclusive" koji se bavi osvješćivanjem uloge književnosti

Od danas do petka, 28. svibnja, u znaku teme "Želim tvoju priču" i projekta "Svaka priča je važna", odvijat će se Zagreb Book Festival.  U sklopu sedmog izdanja ove manifestacije, održat će se nekoliko zanimljivih knjiženih događaja i panel diskusija, a neke od njih moći ćete uživo pratiti na portalu i Facebook stranici Večernjeg lista. 

- Priča koju pričamo o sebi, kako drugima, tako i samima sebi preduvjet je percepcije nas samih, svijeta, odnosa i okoline. Naši nazori na svijet koji su upleteni u naše priče velikim dijelom izrastaju iz vlastitih negativnih i pozitivnih predrasuda, navode organizatori. O toj će temi promišljati kroz dvadesetak događanja, panel diskusija i razgovora na kojima će ugostiti značajne domaće i strane književnike, znanstvenike i novinare.

U sklopu ovogodišnjeg programa ugostit će i međunarodni projekt "Every Story Matters - making books more inclusive" koji se bavi osvješćivanjem uloge književnosti, posebno one za djecu i mlade, u izgradnji otvorenog demokratskog društva. 

 

Festival će se tako održati u "hibridnom izdanju" koje podrazumijeva i fizičke i online aktivnosti. Danas od 18.30 na portalu i Facebook stranici Večernjeg lista možete uživo pratiti panel diskusiju "Djetinjstvo – odakle dolaziš stereotipe?". U njoj će sudjelovati Sena Puhovski, Monika Herceg i Dino Pešut, a moderirat će je Morana Kasapović.

Sve detalje o Zagreb Book Festivalu i programu možete pronaći ovdje

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije