Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BUĐENJE: Pjevač benda Darko Bakić uoči zagrebačkoga koncerta:

Pjevač grupe Buđenje: Ne bojimo se recesije!

22.01.2009.
u 18:03

“Nije nesreća” optimistično poručuje grupa Buđenje svojim novim albumom, koji će uz goste iznenađenja uživo predstaviti 27. siječnja na koncertu u zagrebačkom klubu Aquariusu.

– To nam je treći album, dakle – treća sreća. Naziv albuma baš se uklapa u ovo recesijsko vrijeme, kojega se nimalo ne bojimo, jer smo navikli na to da nam nije dobro – našalio se pjevač Buđenja Darko Bakić, otkrivši kako su zbog zle kobi broja 13 u posljednji tren dodali i 14. pjesmu.

– Kad smo shvatili da ih je 13, odmah smo dodali remiks starog dueta s Tonyjem Cetinskim “Oprostija bi sve”. Kad je Tony to vidio, u šali nas je pitao mislimo li je izdavati na svakome albumu. On je zvijezda s kojom se mi ne možemo mjeriti. No, Tony je jednostavan i neopterećen tip koji može istodobno raditi duet i s nama i s jednim Carrerasom – ističe pjevač Buđenja.

Album “Nije nesreća”, koji je producirao njihov pridruženi član Igor Ivanović, jedinstven je glazbeni proizvod u Hrvatskoj, jer je u ograničenu broju u CD-shopovima objavljen i kao – 3 u 1.

– Jedan CD slušate doma, drugi u autu, a treći darujete prijatelju, umjesto da ga “pržite” – poručuje Darko Bakić uoči koncerta u zagrebačkom Aquariusu. (žvu)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije