Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
rodno neutralno

Pernar 'cinka' transrodne, dok Grammy i Brit Awards uvode transrodne kategorije

20.02.2023.
u 14:59

Svakom normalnom jasno je da bi nas bilo previše kad bi se nečije zamisli o “povrijeđenosti” automatski upisivale u zakone i odredbe koje bi prema takvom ukusu razvrstavale umjetnička djela, pa i čistu zabavu poput pjesme “I’m Not Here To Make Friends”, u dozvoljena ili nedozvoljena

Komentara 14

SB
Sbking
15:08 20.02.2023.

Pernar cinka trgovce ljudima... Nerealan je napor koji mediji ulazu ne bi li od kriminalaca napravili zrtve, a od svih ostalih ljudi kriminalce

DA
dabssa
15:11 20.02.2023.

Kao i vi novinaru…Mr. Pernar ima pravo na svoje misljenje i stav. Makar koliko da se razlikovalo od vaseg. Evo, meni osobno vec ide na vrh pitona svaki dan slusati o trans, lgbtq….. O ljudima koji cine 2-3% populacije.

DU
Dubrava
15:22 20.02.2023.

Pernar se bori protiv Fašizma.Dakle antifašist!Kome to smeta?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije