Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trodnevno događanje

Panonski mornar Balašević u Opatiji oduševio vjernu publiku

balasevic (1)
Nel Pavletić/Pixsell
15.08.2010.
u 13:07

Opatijsko druženje Balaševića i fanova obilježio je nezaboravan subotnji koncert na Ljetnoj pozornici. Za nedjelju je najavljena premijera njegovog filma "Kao rani mraz"

Opatija je u protekla tri dana bila mjestom održavanja dugo najavljivane manifestacije “Vasa Ladački u Opatiji”, a Đorđe Balašević, poznati novosadski kantautor svojim je dolaskom u društvu obitelji još jednom oduševio vjernu i mnogobrojnu publiku. Balašević je još u petak brodom, baš kao pravi “panonski mornar” uplovio u opatijsku luku, a njegovu je posadu činila supruga Olivera, tamburaši “Panonska mornarica”, glumci na čelu s Mustafom Nadarevićem. Nakon silaska s broda fijakerom se odvezao do vile Angioline gdje mu je opatijski gradonačelnik Ivo Dujmić uz prigodne darove uručio i posebno priznanje Grada. Bila je to prilika da se Balašević prisjeti svojih početaka, kada je prije 30 godina upravo u Opatiji predstavio svoj prvi singl “Prva ljubav”.

 

Opatijsko druženje Balaševića i fanova obilježio je nezaboravan subotnji koncert na Ljetnoj pozornici, koji je trajao više od tri sata. U društvu svoje “Panonske mornarice” razgalio je okupljene svojim poznatim pjesmama. Kako i priliči imenu manifestacije “Vasa Ladački u Opatiji”, Balašević je za nedjelju u 21 sat najavio opatijsku premijeru svog dugometražnog prvijenaca - filma ljubavne tematike “Kao rani mraz”, koji je nastao na osnovi njegove pjesme o Vasi Ladačkom. Na projektu je sudjelovala cijela njegova obitelj. Balašević je osim režije, autor scenarija i glazbe, pjevačeva supruga Olivera je producentica, a uz nju, u filmu glume kći Jovana i sin Aleksa, dok je mlađa kći Jelena ocu asistirala u režiji. Uz obitelj Balašević glumačku ekipu čine prestižna imena - Mustafa Nadarević, Rade Šerbedžija, Mira Banjac, Zijah Sokolović i mnogi drugi.

Ključne riječi

Komentara 40

OB
-obrisani-
14:43 15.08.2010.

Kad će Balšević na turneju po Hrvatskoj da ga i ostali mogu vidjeti!

AP
apropos
13:31 16.08.2010.

đole oduševio v(j)ernu publiku, ako uzmemo u obzir \"činjenicu\" kako je jedan ovakav sličan bradati i čupavi tip, obrađivao i oduševljavao tu istu publiku cijelih 10 godina, onda je sve jasno. Ko to tamo peva?

OB
-obrisani-
16:29 16.08.2010.

marko53 Nije sve u kvantitetu. Danas se gleda kvaliteta.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije