Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tinov festival

Otac i sin Igor i Toma Zidić na Tinovu festivalu u Vrgorcu

otac i sin igor i toma zidić
arhiv dhk
05.07.2011.
u 13:52

U sklopu višednevnog festivala "S Tinom u Vrgorcu" u programu u Tinovoj kuli nastupili su i otac i sin Igor i Toma Zidić poetskim dijalogom. Iste je večeri Goran Matović uz Luka Paljetka i Tonka Maroevića izvodio Tina.

Višednevni festival "S Tinom u Vrgorcu" ove je godine u Tinovoj kuli u Vrgorcu ugostio i oca i sina Igora (aktualnog predsjednika Matice hrvatske) i Tomu Zidića. Otac i sin imali su poetski dijalog. Goran Matović izvodio je i svoj recital posvećen Tinu Ujeviću, a nastupio je i s Lukom Paljetkom i Tonkom Maroevićem govoreći Tina i o Tinu. U ponedjeljak navečer Vrgorac je bio rezerviran za dosadašnje dobitnike nagrade Tin Ujević i to Antu Stamaća, Branimira Bošnjaka, Luku Paljetka i Tonka Maroevića.

U utorak navečer bit će objavljeno i tko je dobitnik ovogodišnje nagrade Društva hrvatskih književnika za pjesničku knjigu godine koja nosi ime najslavnijeg hrvatskog pjesnika.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije