Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VECERNJI.HR DARUJE

Osvojite ulaznice za film fantastike "Percy Jackson i olimpijci"

percy
15.03.2010.
u 12:30

Glavnu ulogu Percyja Jacksona tumači nadolazeća zvijezda Logan Lerman koji je, ako je vjerovati glasinama, najozbiljniji kandidat da zamijeni Tobeyja Maguirea i uskoči u ulogu novog Spidermana.

U fantastičnoj avanturi "Percy Jackson i olimpijci: kradljivac gromova" snimljenoj prema popularnom romanu izmiješane su grčka mitologija i suvremeni svijet. Dječak Percy Jackson otkriva da je polubog, sin grčkog boga Posejdona. Zajedno s prijateljicom Annabeth Chase, koja je također polubožica, i satirom Groverom Underwoodom pokušava spasiti svoju majku, vratiti Zeusu munju koju su mu ukrali i spriječiti rat među bogovima.

Glavnu ulogu Percyja Jacksona tumači nadolazeća zvijezda Logan Lerman koji je, ako je vjerovati glasinama, najozbiljniji kandidat da zamijeni Tobeyja Maguirea i uskoči u ulogu novog Spidermana. Od ostalih uloga svakako treba istaknuti hollywoodske zvijezde Piercea Brosnana, Umu Thurman, Rosario Dawson, Seana Beana...

Film je snimljen prema istoimenoj knjizi, a do sada je u svjetskoj distribuciji zaradio gotovo 130 milijuna dolara. Ova fantastična avantura djelo je redatelja Chrisa Columbusa poznatog po uspješnicama prva dva nastavka serijala Harry Potter i Sam u kući.

Film "Percy Jackson i olimpijci: kradljivac gromova" u domaća kina stiže u četvrtak 18. ožujka, a za svoje čitatelje organizirali smo još jednu nagradnu igru u kojoj možete osvojiti ulaznice, a usto smo podijelili i jednu knjigu istoimenog naslova u izdanju Algoritma.

Sretan dobitnik knjige je Pascal Pretner iz Rijeke koji svoju nagradu može očekivati na kućnoj adresi. Kinoulaznice za projekciju filma u četvrtak osvojili su Vesna Ožanić Šinkovec, Ines Stefanović, Marin Burić, Mirjana Štulić i Hrvoje Čuček koji će obavijest o preuzimanju ulaznica dobiti mailom.

Ulaznice za petak osvojili su Branka Radan, Marica Parać, Hrvoje Gregur, Ivana Hren i Ivana Bužić.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije