Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BSH spektakl

Osvoji ulaznice za BSH presenta Dìa De Los Muertos powered by Heineken!

BSH event
27.10.2018.
u 14:44

Večernji daruje ulaznice za Halloween poslasticu – ne propustite postati dio najluđeg partya u Zagrebu

Posljednjih godina se sve više priča o BSH spektaklima koji su razbudili zagrebačku urbanu scenu te ju podigli na jednu novu, europsku razinu. Zabave na neuobičajenim lokacijama, pokazale su se kao dobitna formula za jedan novi koncept kojeg je prepoznala i kako domaća, tako i publika iz regije i inozemstva.

Nakon mnogo spektakularnih događanja BSH sprema poslasticu za proslavu 5. rođendana pod nazivom BSH presenta Dìa De Los Muertos powered by Heineken - najveći Halloween party u Zagrebu na kojem osim sjajne postavke hrvatskih DJ-a gostuje i Dennis Cruz, ovogodišnji dobitnik Ibiza awards-a za najboljeg producenta!

Mladi tech-house DJ iz Madrida dolazi uveličati rođendan na kojemu će nastupiti i: PEZNT, Tom Bug, Full Ferry, Yakka, DancElectricPhilipe, Aldo Morro i Pablo Panda.

Party počinje u 22 sata i završava u 8 ujutro. Bit će velika konkurencija za najbolju masku, a ovako je to izgledalo prije koju godinu na zadnjem BSH Halloweenu:

U što ćeš se ti maskirati? Odgovore pišite u obrazac ispod članka jer dvoje najkreativnijih nagradit ćemo sa dvije ulaznice! Svoje odgovore šaljite do 30. listopada u 12 sati, a pobjednike ćemo objaviti 30. listopada u 13 sati!

Ulaznice je moguće nabaviti i putem entrio.hr sustava, a za više informacija posjetite facebook stranicu

Sretni dobitnici su:
Goran Crvelin
Tihana Perković

Čestitamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije