Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DORA Osim pozvanih autora na natječaju šaroliko društvo

Nives Celzijus i Ivanka Boljkovac žele na Doru

12.12.2008.
u 18:04

Završen je natječaj za Doru! Osim deset pozvanih koji u finalnu večer idu izravno, ovih dana žiri će odlučiti kojih će 16 izvođača nastupiti u polufinalnoj večeri. Samo šest od njih plasirat će se u finale – rekao je Aco Kostadinov, urednik Dore.

Osim velikih imena zabavne glazbe kao što su Zrinko Tutić, Rajko Dujmić, Tonči Huljić, Nenad Ninčević i Miroslav Škoro, prvi put na poziv, izravno u finale ulaze Boris Đurđević i Miroslav Rus.

Za razliku od pjevača koji strepe hoće li uopće ući u polufinale, estradni maheri, koji ne pamte koliko su puta sudjelovali na Dori, nemaju očekivanja.

– Moju pjesmu “Zlatna rijeka” izvest će Danijela Pintarić. Želimo predstaviti curu koja je toliko drugačija od drugih. Ima 28 godina, dvije katedre na glazbenoj akademiji, a poznata je po ulogama u brojnim mjuziklima – kaže Zrinko Tutić.

Rajko Dujmić, po uspješnosti 13. od svih autora Eurosonga, pjesmu još nije napisao.

– Imam dovoljno vremena za odlučiti s čime ću nastupiti – kratko je kazao. I apsolutno mu valja vjerovati jer upravo on je s “Rock me baby” Eurosong doveo u Zagreb.

Među izvođačima koji su poslali pjesmu za Doru našlo se i puno zanimljivih lica – Sandra Bagarić, Ivanka Boljkovac, Vjekoslava Bach, Nives Celzijus, Nikita...

– Ne idem po plasman, nego se želim dobro zabaviti. Kolege iz srednje škole i ja, naš trio fantastikus, izvest ćemo neku dobru zafrkanciju. Predali smo pjesmu i sada, neopterećeni bilo čime, čekamo – rekla je naša operna diva Ivanka Boljkovac.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije