Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Kultura Knjige

Na Interliberu i ove godine do knjige već za jednu lipu!

12. studenoga 2015. u 07:15 1445 prikaza
Knjižara.hr
Foto: PR FOTO

U tijeku je još jedan Interliber koji nas svake godine razveseli svojom velikom ponudom ali i novim, originalnim pogodnostima kupnje uvijek drage nam knjige. Ponuda izlagača tradicionalno je bogata, a svakako treba izdvojiti ponudu informatičke literature na štandu knjizara.hr (paviljon 6, štand 15e). Za posjetitelje Interlibera knjizara.hr i ove je godine pripremila originalnu akciju "1-2-3" u kojoj kupac treću odabranu knjigu dobije za jednu lipu, a za drugu plati tek 50% od ionako diskontirane sajamske cijene.

Dugo očekivane knjige o progamiranju u jeziku Java 8, jednom od najpopularnijih MVC kostura za razvoj Web aplikacija – AngularJS, i responzivnom Web dizajnu pomoću alata za kostur jQuery, sada su dostupne na hrvatskom jeziku a, primjerice, dotisnuto izdanje odlično prodavane knjige HTML5 Spreman za upotrebu može se kupiti za samo 189 kn (u akciji i za jednu lipu!).

Knjižara.hr za ovaj Interliber pripremila je i novo izdanje jednog od najprodavanijih informatičkih priručnika u Hrvatskoj – Programiranje PHP Rasmusa Lerdorfa, Petera McIntyrea i Kevina Tatroea. Ponuđeni su i drugi popularni naslovi na hrvatskom – Moderni Web, Načela dobrog Web dizajna, Knjiga za CSS3, Naučite Python, Programiranje u jeziku C++, Programiranje C# i druge po cijenama od 189 do 229 kn.

Rijeka: Predstavljanje knjige Vedrane Rudan "Ples oko Sunca"
Šala ili istina?
Vedrana Rudan u svom blogu piše da se razvela nakon 30 godina braka, i sad se ponovno udaje za 16 godina mlađeg
PPD
ENERGETSKA UČINKOVITOST
Najbolji savjeti za uštedu energije: Ugasi i iskopčaj te sačuvaj planetu i novac