Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modni ormar

MSU je prirodan ambijent za modnu izložbu visokih kriterija

'07.11.2010.Zagreb-Izlozba modnog dizajna i nakita -Izlog u radu u Muzeju suvremene umjetniosti Photo: Davor Visnjic/PIXSELL'
'Davor Visnjic/PIXSELL'
08.11.2010.
u 14:35

Rijetke su modne izložbe visoke kategorije, a "Izlog u radu" petoga Modnog ormara TTF-a jedna je od takvih

Najbolji su mi modeli izrađeni od metala, tamo u dnu galerije – izjavio je ne jedan posjetitelj izložbe "Izlog u radu", koja je u sklopu ovogodišnjega Modnog ormara TTF-a otvorena u Muzeju suvremene umjetnosti.

Te laskave pohvale doživjela je mala serija divovskih ogrlica-skulptura koje je oblikovao akademski kipar Ivan Midžić. No uz njega svoje objekte izlaže više od 20 modnih dizajnera i autorskih dvojaca – redom jakih imena u hrvatskom dizajnu!

Uz dizajnirani nakit i odjeću, jedna od cjelina je i izložba crno-bijelih fotografija Ante Magzana, vezanih za svijet mode, ali tematski posvećenih staroj fotografskoj intrigi: izmjeni svjetla i tame, crnog i bijelog, u dojmljivome ritmu! 

Ključne riječi

Komentara 1

PE
PetraPan
17:59 08.11.2010.

Čestitke dizajnerima na odličnom radu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije